Úvod
A-DERMA BIOLOGY Péče zklidňující 40ml

A-DERMA BIOLOGY Péče zklidňující 40ml

1+1
3282770146677-A-DERMA+BIOLOGY+Dermatologick%C3%A1+p%C3%A9%C4%8De+ZKLID%C5%87UJ%C3%8DC%C3%8D-0579460451623090854

A-DERMA BIOLOGY Péče zklidňující 40ml

A-DERMA BIOLOGY Dermatologická péče zklidňující okamžitě zklidňuje pocity diskomfortu, přehřátí a pocity horkosti reaktivní a intolerantní pleti. Bez parfemace. 99% složek přírodního původu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

432 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Reaktivní a netolerantní pleť, která již nic nesnese (diskomfort, přehřátí, napnutí), potřebuje účinnou a bezpečnou pleťovou péči. Laboratoř A-Derma vyvinula ZKLIDŇUJÍCÍ DERMATOLOGICKOU PÉČI BIOLOGY, dermatologický přípravek pro péči o pleť s optimální snášenlivostí, aby byla vhodná pro křehkou pleť. Přípravek má BIO certifikaci. Díky kombinaci Kola ořechu s klíčovou aktivní látkou řady BIOLOGY, BIO výtažkem z ovsa Rhealba®, okamžitě a dlouhodobě zklidňuje a snižuje pocity nepohodlí, před vnějšími vlivy a poskytuje 24hodinovou hydrataci. ZKLIDŇUJÍCÍ DERMATOLOGICKÁ PÉČE BIOLOGY má složení z 99% přírodního původu a obsahuje pouze základní složky, které zajišťují optimální snášenlivost. Složení je testováno na alergické a netolerantní pleti, parfemace ani esenciální oleje a lze ji aplikovat na oční okolí a na obličej. Její fluidní, svěží a nekomedogenní textura lze používat samostatně nebo v kombinaci smíchání (1 až 3 kapky) s hydratačními dermatologickými krémy BIOLOGY pro individuální péči na míru.

Oves Rhealba®, pocházející z ekologického zemědělství.

Informace pro vegany : žádné složky živočišného původu.

³ Kinetika IH, 20 osob, jedna aplikace

Hlavní výhody

• ZKLIDŇUJE : díky vysokému obsahu Kola ořechu okamžitě a trvale zklidňuje pocity nepohodlí a horka.

• HYDRATUJE : je bohatá na BIO výtažek z ovsa Rhealba®, patentovaná* aktivní látka s hydratační silou (zvyšuje přirozenou produkci kyseliny hyaluronové v pleti** o 83%), tato dermatologická zklidňující kůru poskytuje 24hodinovou hydrataci***.

• OCHRANA : kožní bariéra je posílená a chráněna před vnějšími agresivními vlivy.

*2 patenty před patentovým schválením (extrakce aktivních látek a její účinek) ** Testováno in vitro *** IH kinetika, 20 osob, jednorázová aplikace

Jak používat

Aplikujte ráno a/nebo večer na očištěnou pokožku.

Obličej a krk.

Tip : v závislosti na potřebách vaší pleti může být tato dermatologická zklidňující péče použití jako samostatná kůra nebo v kombinaci (smícháním 1 až 3 kapek) s dermatologickým hydratačním krémem BIOLOGY pro vytvoření textury na míru.

Parametry

SUKL název

A-DERMA BIOLOGY Péče zklidňující 40ml

Značka

EAN

3282770146677

PDK

4695202

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]