Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Čistící gely, pěny, mýdla
AVENE Cleanance Čisticí gel 400ml

AVENE Cleanance Čisticí gel 400ml

AVENE Cleanance Čisticí gel 400ml

Čistící gely, pěny, mýdla

Cleanance Čistící gel bez mýdla je určený pro mastnou, problematickou a aknózní pleť na obličej a tělo. Čistí a zmatňuje.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

472 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Čisticí, lehce pěnivý gel pro mastnou pleť nebo pleť se sklonem k akné. Cleanance Čisticí gel je vhodný pro nositele kontaktních čoček. Díky svému fyziologickému pH neobsahuje mýdlo a pleť ho velmi dobře toleruje. V jeho složení, které respektuje citlivou pleť, se spojuje jedinečná kombinace aktivních složek s trojím účinkem : jemné čištění díky šetrné čisticí bázi, zmatňující účinek zaručený Comedoclastinem™, rostlinnou aktivní složkou získanou ze semen ostropestřce mariánského s patentovanými*vlastnostmi, které redukují nadbytečný maz, a komfort, který poskytuje zklidňující a protidráždivá termální voda Avène. Pleť je čistá, svěží, pročištěná a méně lesklá. Biologicky odbouratelné složení**.*Registrovaný patent. **Logo OECD.

 

• ČISTICÍ: lehce pěnivý.
• ZKLIDŇUJÍCÍ: díky termální vodě Avène, která pečuje o pleť a zklidňuje podráždění.
•ZMATŇUJÍCÍ: potlačuje nadbytečnou produkci kožního mazu.

 

Návod na použití:
Nanášejte ráno a/nebo večer na lehce navlhčenou pleť a krouživými pohyby konečky prstů napěňte a naneste na obličej a krk. Poté pleť důkladně opláchněte a jemně osušte ručníkem.

Tip odborníka:
• Obličej čistěte ráno i večer pro odstranění kožního mazu, který se nahromadí během dne a noci.
• Pokud máte doma „tvrdou“ vodu, po očištění pleti čisticím gelem na závěr na obličej nastříkejte termální vodu Avène ve spreji. Ta pleť zklidní a zjemní.

Parametry

SUKL název

AVENE Cleanance Čisticí gel 400ml

Značka

EAN

3282770207774

PDK

3989606

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]