Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Problematická
AVENE Cleanance ComedoMed péče 30ml

AVENE Cleanance ComedoMed péče 30ml

AVENE Cleanance ComedoMed péče 30ml

Problematická

AVENE Cleanance ComedoMed 30ml koncentrovaná péče při nedokonalostech pleti. Pro pleť se sklonem k akné.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

432 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Cleanance Comedomed, inovace od Laboratoří Eau Thermale Avène, prokázala klinickou účinnost již po 7 dnech*, bojuje proti nedokonalosti v místě jejich vzniku a následnému jejich opakovanému výskytu. Expertní péče pro mastnou pleť se sklonem k akné, Cleanance Comedomed je formulována s použitím Comedoclastin™, rostlinného extraktu ze spermatu ostropestřce mariánského. Tato aktivní látka s patentovanými vlastnostmi** cílí na mikrokomedony, redukuje existující nové nedokonalosti a černé tečky, omezuje vznik a reguluje hyperprodukci kožního mazu. Cleanance Comedomed je vhodný pro dospělé a dospívající ve věku od 12 let, používám se dvakrát denně, ráno a večer, a nabízí klinicky ověřený*** účinek proti recidivě. Nekomedogenní, s vysokou tolerancí* pro pleť náchylnou k akné, jeho rychle se vstřebávající nemastná textura zanechává pleť matnou.

*Studie tolerance a účinnosti pod dermatologickou kontrolou na 51 subjektech, použití Cleanance Comedomed dvakrát denně po dobu 56 dnů.

** Patent registrován

***Mezinárodní klinická observační studie, 90 % pacientů bez relapsu akné v T6 měsících, (podle definice relapsu v protokolu GEA ≥3 vyžadující zavedení medikamentózní léčby – trpí nebo lokální), 48 subjektů, dvě aplikace denně Cleanance Comedomed po dobu šesti měsíců.

Hlavní výhody

• EFEKTIVNÍ: na všechny typy nedokonalostí na pokožce se sklonem k akné díky Comedoclastin™**, který působí v místě vzniku nedokonalosti, redukuje je a omezuje jejich výskyt.
• ÚČINNĚ redukuje nedokonalosti již za 7 dní*. Zabraňuje jejich opakovanému výskytu***.
• VELMI DOBRÁ SNÁŠENLIVOST: používá se samostatně nebo v kombinaci s medikamentózní léčbou (kromě pacienta isotretinoinu), jeho tolerance na citlivé pleti se sklonem k akné je klinicky prokázána*.

*Studie tolerance a účinnosti pod dermatologickou kontrolou na 51 subjektech, použití Cleanance Comedomed dvakrát denně po dobu 56 dnů.
** Registrovaný patent
***Mezinárodní klinická observační studie, 90 % pacientů bez relapsu akné v 6. měsících, (podle definice relapsu v protokolu GEA ≥3 vyžadující zavedení medikamentózní léčby – onemocnění nebo lokální), 48 subjektů, dvě aplikace denně přípravku Cleanance Comedomed po dobu šesti měsíců.

Jak používat

Cleanance Comedomed lze používat samostatně, v kombinaci s medikamentózní léčbou akné nebo po ní.
Lze jej aplikovat na vyčištěný obličej, dekolt a záda, ráno i večer.

Tip odborníka:
Dodržujte pravidelnou péči o pleť
1. Důkladné odličování a čištění obličeje ráno a večer!
2. Aplikace péče proti nedokonalosti ráno a večer.

Parametry

SUKL název

AVENE Cleanance ComedoMed péče 30ml

Značka

EAN

3282770390414

PDK

3846145

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]