Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Sprchové gely
AVENE XeraCalm A.D Relipidační mycí olej 400ml

AVENE XeraCalm A.D Relipidační mycí olej 400ml

AVENE XeraCalm A.D Relipidační mycí olej 400ml

Sprchové gely

Avne XeraCalm A.D Relipidační mycí olej jemně myje velmi suchou kůži celé rodiny (kojenci, děti, dospělí) se sklonem k atopickému ekzému a svědění. Je vhodný na obličej i tělo, do sprchy i koupele.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

475 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

XeraCalm AD Relipidační mycí olej jemně čistí a zklidňuje velmi suchou pokožku se sklonem k atopickému ekzému a svědectví. Jako první krok v pravidelné péči proti mazání zanechává relipidační olej na kůži jemnou a příjemnou a respektuje kožní mikrobiom. Relipidační mycí olej bez mýdla a s fyziologickým pH lze používat při zhoršení pleti na obličeji, těle i u vlasové pokožky. XeraCalm AD Relipidační mycí olej parfemace a je vyvinut tak, aby minimalizoval riziko alergických reakcí, neštípe v očích a je ideální pro pokožku novorozenců, dětí i dospělých. Složení relipidačního mycího oleje bohaté na kombinaci aktivních látek: I-modulia® – první postbiotická aktivní látka získaná z termální vody Avène, zmírňuje svědění*, stimuluje obranyschopnost pokožky a působí proti podráždění; s Cer-omega komplexem kožních lipidů, které vyživují pokožku a obnovují kožní bariéru, a termální vodou Avène, která přirozeně zklidňuje, zjemňuje a působí proti podráždění. *Způsobené suchostí kůže

Hlavní výhody

• PROTI SVĚDĚNÍ* díky I-modulia®.
•VYŽIVUJE A HYDRATUJE díky Cer-omega lipidickému komplexu.
• ZKLIDŇUJE díky termální vodě Avène.

Jak používat

Doporučené použití:
Ve sprše naneste XeraCalm AD Relipidační mycí olej do vlhkých dlaní, emulgujte a následně aplikujte na pokožku. Důkladně opláchněte a jemně osušte bez tření.

Tip odborníka :
Přidejte do koupele 5 dávek oleje, abyste ochránili pokožku před vysušujícími účinky.

Parametry

SUKL název

AVENE XeraCalm A.D Relipidační mycí olej 400ml

Značka

EAN

3282770146790

PDK

4695939

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]