Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Krémy
AVENE XeraCalm Relipidační krém 400ml

AVENE XeraCalm Relipidační krém 400ml

AVENE XeraCalm Relipidační krém 400ml

Krémy

AVENE Xeracalm Relipidační krém 400ml. Na velmi suchou kůži u kojenců, dětí i dospělých. Kůže se sklonem k atopii.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

643 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

XeraCalm AD Relipidační krém zmírňuje svědění způsobené suchostí kůže a respektuje kožní mikrobiom díky účinné kombinaci první postbiotické aktivní získané látky z termální vody Avène I-modulia®, která zmírňuje svědění*, stimuluje obranyschopnost pokožky a působí proti podráždění, Cer-omega komplexu lipidů podobných kožním lipidům, které vyživuje a obnovuje ochrannou bariéru a termální vody Avène se schopnosti zklidnit, zjemnit a působit proti podráždění. Péče vhodná pro kojence, děti i dospělé se takovou kožní vrstvou se sklonem k atopickému ekzému a svědectví. Nekomedogenní, bez parfému. Vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí, obsahuje pouze nezbytné složky.
Sterilní kosmetika® uchovává přípravek sterilní po celou dobu jeho používání a s dokonale hermeticky uzavřeným jedinečným ochranným obalem s pumpičkou jsou pro vaši pokožku a kožní mikrobiom zaručující vysoce účinnou péči a bezpečnost.

*Způsobené suchostí kůže

Hlavní výhody

• ZMÍRŇUJE SVĚDĚNÍ: účinná péče při léčbě atopického ekzému uznaná dermatologie Evropského dermatologického fóra (kategorie „Emollient PLUS“**).
• DOPLŇUJE POKOŽCE LIPIDY : vyživuje a hydratuje takovou pokožku se sklonem k atopickému ekzému a svědění.
• ZKLIDŇUJE díky termální vodě Avène.
** „Přípravek s aktivními a pomocnými látkami k povrchové aplikaci“. Pokyny pro léčbu atopického ekzému (atopická dermatitida), 2018.

Jak používat

Doporučené použití:
Rozprostřete krém v dlaních a aplikujte po celém těle.

Tip odborníka:
Pro následně aplikaci nejprve rozetřete krém v dlaních a dlouhými tahy aplikujte plochu dlaní na celé tělo. Vyvarujte se přílišnému tření, abyste pokožku nepodráždili.

Parametry

SUKL název

AVENE XeraCalm Relipidační krém 400ml

Značka

EAN

3282770114195

PDK

3702611

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]