Úvod
Doplňky stravy
Paměť
Bilomag FORTE 60 tobolek

Bilomag FORTE 60 tobolek

Bilomag FORTE 60 tobolek

Paměť

Doplněk stravy Bilomag Forte přispívá k udržení správné funkce mozku, pomáhá udržovat duševní výkonnost a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Pomáhá udržovat normální psychické funkce a správné fungování nervového systému.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

261 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Doplněk stravy obsahující komplex bylinných, minerálních a vitaminových složek, včetně vysoce koncentrovaného výtažku z jinanu dvoulaločného (ginkgo biloba). Ginkgo biloba přispívá k udržení správné funkce mozku, kyselina pantotenová pomáhá udržovat duševní výkonnost a zároveň spolu s hořčíkem a vitaminem B6 přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Hořčík a vitamin B6 pomáhají udržovat normální psychické funkce a správné fungování nervového systému.

Složení: Oxid hořečnatý; uhličitan hořečnatý; výtažek z listu jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba); obal tobolky (želatina, barvivo: E172); sójový lecitin; plnivo: mikrokrystalická celulóza; protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý; pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6); D-pantothenát vápenatý (kyselina pantothenová).

1 tobolka obsahuje: 110 mg výtažku z listu jinanu dvoulalocného (Ginkgo biloba), z toho 19,8 mg avonoidu a 4,4 mg terpenických laktonu; 50 mg sójového lecitinu.

Obsah živin v doporucené denní dávce (1 tobolka): Vitamin B6 - 2 mg (143 % RHP*), Kyselina pantotenová - 1 mg (17 % RHP*), Hořčík - 120 mg (32 % RHP*)
*RHP - referencní hodnota príjmu

Dávkování: 1 tobolka jednou denně.
Nejlépe po jídle, zapít velkou dávkou vody.

Doporučení: Není určeno dětem do 12 let.
Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Může snižovat srážlivost krve.

Parametry

SUKL název

Bilomag FORTE 60 tobolek

EAN

5906204022259

PDK

4929544

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]