🚚 Měsíc dopravy ZDARMA 🚚

Úvod
Biotter BYOLOGY Viro AKUT tbl.30

Biotter BYOLOGY Viro AKUT tbl.30

Biotter BYOLOGY Viro AKUT tbl.30

Biotter Byology Viro AKUT je doplněk stravy určený pro přirozenou funkci imunitního systému. Obsahuje extrakt z třapatky nachové, jinanu dvoulaločného, šišáku bajkalského a vitamín C. Je určen dospělým osobám.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

363 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Biotter BYOLOGY Viro AKUT, 30tbl.doplněk stravy FYTOTERAPIE dle principů TČM =

 

Pro přirozenou funkci imunitního systému. 

 

Bylinná směs zvyšuje obrannou energii WEI QI, odstraňuje oheň HUO, vysušuje vlhkou horkost SHI/RE, odstraňuje toxiny RE/DU

 

Byliny v Biotter BYOLOGY Viro AKUT dle Tradiční Čínské Medicíny.


Třapatka podporuje normální funkce dýchacího systému. Třapatka má povahu mírný JIN, chuť hořkou pikantní, tropismus ke dráze žaludku, sleziny, plic a tenkého střeva. Energeticky vstupuje v žaludku a přes dráhu žaludku a plic proudí na povrch, tím zprůchodňuje a zvyšuje obrannou energii WEI QI. Energeticky vstupuje do sleziny, přes lymfatický systém do tenkého střeva, čímž rychle ovlivňuje metabolické procesy v těle, reakce imunitního systému na vnější podněty, tělesnou teplotu atd.


Šišák má povahu chladnou, chuť hořkou, tropismus k dráze plic, srdce, žaludku, žlučníku a tlustého střeva. Odstraňuje oheň HUO, vysušuje vlhkou horkost SHI/RE, odstraňuje toxiny RE/DU, tiší plicní JANG. 

Jinan napomáhá k duševní rovnováze, podporuje mikrocirkulaci krevního systému, kognitivní funkce a paměť. Jinan má povahu vyrovnanou, chuť sladkou a hořkou, tropismus k dráze plic, srdce a sleziny. Stahuje plíce FEI, vyživuje a rozhojňuje QI srdce XIN a rozhýbává krev XUE.

Vitamín C přispívá k přirozené funkci imunitního systému, napomáhá ochraně buněk před oxidativním stresem a snížení míry únavy a vyčerpání.

DÁVKOVÁNÍ: 1–4 tablety denně dle potřeby.
UPOZORNĚNÍ: Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Může snižovat srážlivost krve. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu do 25°C. Chraňte před mrazem.Složení 1 tableta %RHP* 4 tablety %RHP*

Produkty BYOLOGY jsou testovány v každé šarži na těžké kovy.

 

Složení :                                                          1 tableta   %RHP*   4 tablety  %RHP*

extrakt třapatky nachové                 250 mg                  1000 mg
extrakt šišáku bajkalského               100 mg                  400 g
extrakt jinanu dvoulaločného          20 mg                   80 mg
Vitamín C                                              12 mg        15%     48 mg       60%

 

Chřipka a nachlazení z pohledu TČM.


Chřipka a nachlazení je z pohledu TČM napadení vnější škodlivinou, vnějším škodlivým větrem FENG XIE QI. Vítr = FENG. TČM rozlišuje horký vítr FENG RE a větrný chlad FENG HAN. Klasické nachlazení (zánět horních cest dýchacích, chřipka, angína, zánět středního ucha) projevující se horečkou, mírnou zimnicí, pocením, zarudlými mandlemi, rýmou se žlutým hlenem, bolestmi hlavy i celého těla je klasické napadení horkým větrem FENG RE. Jedná se o horkost poškozující ochrannou QI. V prvním momentě si můžeme pomoci bylinami, které „otevřou povrch a vyloučí škodlivinu ven“, v tomto případě byliny chladné a štiplavé (Př. máta). K tomu je však dobré podpořit ochrannou energii QI (BYOLOGY Viro AKUT).
Pokud máme při nachlazení pocit chladu, mírně zvýšenou teplotu nebo bez teploty, zimnici, bolesti hlavy v zátylku se ztuhlou šíjí, jedná se o napadení větrným chladem FENG HAN. Tento větrný chlad blokuje proudění povrchové ochranné QI, proto si můžeme pomoci bylinami, které zahřejí a vyvolají pocení (Př. skořice). Ale i zde potřebujeme podpořit obrannou energii QI (BYOLOGY Viro AKUT).

 

Parametry

SUKL název

Biotter BYOLOGY Viro AKUT tbl.30

EAN

8595620300446

PDK

5159935

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]