Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Léčebná dermokosmetika
Na akné
BIRETIX Tri-Active Spray 100ml

BIRETIX Tri-Active Spray 100ml

BIRETIX Tri-Active Spray 100ml

Na akné

Sprej na problematickou pokožku celého těla
Celý popis

Dostupný
Lékarny

532 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Tento sprej redukuje skvrny po akné na velké ploše těla, například na hrudníku nebo na zádech. Jeho složení zahrnuje exkluzivní technologii RetinSphere včetně inovativní aktivní složky BIOPEP 15, která snižuje množení mikroorganismů způsobujících a zhoršujících stav akné. Sprej obsahuje účinnou kombinaci exfoliačních a depigmentačních složek. 

Pomáhá kontrolovat produkci tuku v pokožce, zlepšuje její texturu, koriguje jizvy po akné. Byl testovaný pod dermatologickou kontrolou a díky své podobě spreje se velmi snadno a rychle nanáší přímo na postižená místa.  Hlavní složky: RetinSphere®  Technology (hydroxypinacolone retinoate and retinol glycospheres), BIOPEP 15, 2% Salicylic acid, 15% Glycolic Acid, 4% Niacinamide  
 

Použití: Před použitím sprej protřepejte. Aplikujte ho jednou až dvakrát denně, a to na vyčištěnou pokožku v postižených místech. Inovativní rozprašovací ventil usnadňuje aplikaci a umožňuje stříkat produkt v jakékoli poloze, dokonce i hlavou dolů.   
 

Upozornění: Sprej je určený k externímu použití. Při aplikaci se vyhněte kontaktu s očima. Pokud k tomu dojde, vypláchněte oči vodou. Mírné štípání je po prvních aplikacích normální. Po dobu prvních několika minut by mělo ustát. V případě přetrvávajícího podráždění pokožky ale přípravek z kůže odstraňte a přerušte opakování aplikace. Před případným sluněním je vhodné zároveň použít jiný krém s vysokým SPF, případně sprej na akné aplikovat jen na noc. Uchovávejte sprej mimo dosah dětí. Skladujte ho při pokojové teplotě, vyhněte se extrémním teplotám.

Parametry

SUKL název

BIRETIX Tri-Active Spray 100ml

Značka

EAN

8436574362558

PDK

4950003

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]