Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Proti vráskám
Diet Esthetic Kaviárový pleťový krém 50ml

Diet Esthetic Kaviárový pleťový krém 50ml

Diet Esthetic Kaviárový pleťový krém 50ml

Proti vráskám

Jemný pleťový krém s obsahem kaviáru rychle a účinně omlazuje pleť, vypíná ji a dokonale zpevňuje kontury obličeje. Přípravek pleť rozjasní a dodá jí sjednocený tón. Unikátní složení aktivních látek pleť dostatečně regeneruje a do hloubky hydratuje.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

379 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Jemný pleťový krém s obsahem kaviáru rychle a účinně omlazuje pleť, vypíná ji a dokonale zpevňuje kontury obličeje. Přípravek pleť rozjasní a dodá jí sjednocený tón. Unikátní složení aktivních látek pleť dostatečně regeneruje a do hloubky hydratuje. Krém zanechává pleť hladkou, velmi jemnou a provoněnou příjemnou nevtíravou vůní.

Tento krém z řady Caviar Essence ihned po nanesení pleť osvěží a zvláční. Po pravidelném používání bude pleť dokonale ošetřená, vyživená, hydratovaná a perfektně chráněná před škodlivými vnějšími vlivy. Přípravek neobsahuje žádné minerální oleje, které by pleť zatěžovaly a způsobovaly by ucpávání kožních pórů.

Aktivní látky:

  • Extrakt z kaviáru (výtažek z jiker lososů) viditelně omlazuje, vypíná a rozjasňuje unavenou pleť. Perfektně ji zpevňuje, tonizuje a zajišťuje její mladistvý vzhled. Extrakt je bohatý na aminokyseliny, fosfolipidy a stopové prvky, které podporují pevnost pleti. Dodává pleti hloubkovou hydrataci a podporuje její regeneraci.
  • Kyselina hyaluronová zajišťuje pleti potřebnou vláhu a udržuje pleť hladkou, pevnou a přirozeně pružnou. Vyhlazuje již vzniklé vrásky a oddaluje vznik nových.
  • Šípkový olej je lisovaný ze semen plodu šípku a je svými účinky jedinečný. Zpomaluje projevy stárnutí, vyhlazuje vrásky, působí protizánětlivě, zjemňuje pleť a zajišťuje pleti regeneraci a hydrataci.
  • Aloe vera řeší problémy s akné a ekzémem, má antibakteriální i protizánětlivé účinky, chrání pleť proti vnějším škodlivým vlivům.
  • Vápník zklidňuje citlivou pleť a dodává jí zdravý vzhled.
  • Esenciální aminokyseliny dodávají pleti výživu a hydrataci.
  • Bílkoviny pleť vyživují.
  • Vitaminy, vysoký obsah minerálů, jód a stopové prvky zajišťují mimořádně účinnou regeneraci pleti.

Typ pleti:
Pro smíšenou pleť.

Věk:
30+

Použití:
Aplikujte na čistou a suchou pleť obličeje a krku, popřípadě naneste na dříve nanesené, dobře vstřebané sérum. Jemně krém vmasírujte krouživými pohyby. Používejte jednou až dvakrát denně. Můžete nanášet i na dekolt.

Složení:
Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Powder (Aloe Vera Gel)*, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cera alba (Beeswax), Cetyl Palmitate, Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil, Ceteth-20, C12-15 Alkyl Benzoate, Caviar extract, Rosa Moschata Seed Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Inositol, Retinol, Biotin, Sodium Hyaluronate, Calcium Pantothenate, Sodium PCA, PEG-20 Castor Oil, Sodium Gluconate, Benzophenone-3, Dimethiconol, Alcohol Denat., Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Behenyl alcohol, Isohexadecane, Ascorbyl Palmitate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate-80, Cyclotetrasiloxane, Sorbitan Oleate, Tocopheryl Acetate, Hexyl Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Black Iron Oxide)

*produkty z ekologického zemědělství

Obsah:
50 ml

Výrobce:
Laboratorios DIET ESTHETIC S.A. Miguel Romeu, 123, 089 07 Hospitalet de Llobregat, Španělsko.

Parametry

SUKL název

Diet Esthetic Kaviárový pleťový krém 50ml

EAN

8430830507363

PDK

3349181

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]