🚚 Měsíc dopravy ZDARMA 🚚

Úvod
Doplňky stravy
Spánek, stres
Favea Magnolie forte tbl.60

Favea Magnolie forte tbl.60

Měsíc dopravy ZDARMA
Magnolie

Favea Magnolie forte tbl.60

Spánek, stres

Magnolie forte obsahuje extrakt z kůry magnolie, který přispívá k pocitu duševní pohody a zklidňuje při zvýšené psychické zátěži a stresu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

347 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Váš klid pod přírodní kontrolou

Pravidelné užívání Magnolie forte přispívá k navození wellness stavu i během spánku. Dvouvrstvá tableta zabezpečuje rychlou a přitom dlouhodobou účinnost. Nejprve dojde k rychlému uvolnění účinných látek z tmavé vrstvy a efektivnímu zvýšení jejich hladiny v organismu. Druhá, světlá vrstva postupně uvolňuje účinné látky, a proto je udržuje na stálé úrovni po dobu několika hodin. Úleva je rychlá a dlouhodobá.

Magnolie forte jsou speciálně upravené tablety se zvýšeným obsahem extraktu z magnolie. Pravidelné užívání Magnolie forte podporuje fyzickou pohodu a přirozený spánek bez nežádoucích účinků, aniž by došlo ke vzniku návykovosti.

Výjimečnost Magnolie forte je dána kombinací rychlého nástupu účinku a dlouhodobosti efektu. To je zajištěno postupným uvolňováním aktivní složky díky speciálním dvouvrstvým tabletám s řízeným uvolňováním.

Aktivní látky v 1 dvouvrstvé tbl.: 

standardizovaný extrakt z kůry magnolie (Magnolia officinalis), honokiol 6 %) – 134 mg.

Dávkování: 

2x denně 1 tableta po jídle (ráno a večer). Vzhledem k prakticky zanedbatelné toxicitě není důvod k časovému omezování jejich podávání.

Složení: 

Inulin, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), extrakt z kůry magnolie (Magnolia officinalis, honokiol 6 %), látky protispékavé (mono- a diglyceridy mastných kyselin, hořečnaté soli mastných kyselin).

Upozornění:

Není určeno pro děti. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Jeden cyklus užívání by neměl překročit 6 týdnů. Výrobek může snižovat krevní tlak. Osoby s poruchami krevní srážlivosti by měly užívání konzultovat s lékařem.

Skladování: 

Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 30° C. Ukládejte mimo dosah dětí.
Produkt je vyráběn v závodě splňujícím podmínky GMP (Good Manufacturing Practice, Správná výrobní praxe).

Parametry

SUKL název

Favea Magnolie forte tbl.60

Výrobce

EAN

8595067108513

PDK

5247532

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]