Úvod
Péče o matku a dítě
Vitamíny a minerály
Pro těhotné
Femibion 1 Plánování a první týdny těhotenství 56 tablet

Femibion 1 Plánování a první týdny těhotenství 56 tablet

Femibion 1 Plánování a první týdny těhotenství 56 tablet

Pro těhotné

Femibion® 1 Plánování a první týdny těhotenství, doplněk stravy pro plánování těhotenství a během 1.-12. týdne těhotenství s cholinem, kyselinou listovou, L-methylfolátem, 8-týdenní balení, 56 tablet

Celý popis

Dostupný
Lékarny

540 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Během těhotenství jsou pro zdravý vývoj Vašeho dítěte¹ nezbytné různé živiny včetně kyseliny listové. Každá fáze Femibion®, od Plánování & První týdny těhotenství až po Kojení, je svým složením přizpůsobena specifickým potřebám jednotlivých stádií vývoje dítěte a zásobuje plod či děťátko nezbytnými živinami. 

Femibion® 1 byl speciálně vyvinut na podporu Vašeho zdraví při plánování těhotenství a zdraví Vašeho dítěte¹ v prvních 12 týdnech od početí. 

Femibion® 1 obsahuje cholin, vitaminy a minerály s Kyselinou listovou Plus² (kyselina listová a L-methylfolát), jejichž potřeba se u těhotných žen zvyšuje, a tím přispívá k normálnímu vývoji plodu.¹ Zároveň je obohacen o další látky, jako je železo, hořčík a vitamin D, k podpoře Vašeho zdraví během plánování těhotenství a po početí.¹

Femibion_1_banner

Tableta Femibion® 1 dále obsahuje: cholin, vitaminy B1, B2, B6, B12, C, D, E, biotin, niacin, kyselinu pantothenovou, jód, železo a selen. S praktickým označením dnů v týdnu na blistru pro sledování denní dávky.

Femibion_1_Rich_content_Image_01

VITAMINY PRO PLÁNOVÁNÍ TĚHOTENSTVÍ A 1. TRIMESTR TĚHOTENSTVÍ 

S Kyselinou listovou Plus² a cholinem; kyselina listová a L-methylfolát ke zvýšení hladiny folátů pro podporu zdravého vývoje dítěte¹.

SLOŽENÍ NA MÍRU 

Obsahuje 800 μg folátů, Kyselinu listovou Plus² (kyselinu listovou a L-methylfolát), železo, vitaminy skupiny B, vitaminy D a E, biotin, niacin, kyselinu pantothenovou a selen.

Femibion_1_Rich_content_Image_02
Femibion_1_Rich_content_Image_03

PODPORUJE VÝVOJ PLODU¹ 

Femibion 1 obsahuje speciálně navržené složení k pokrytí zvýšené potřeby minerálů a vitaminů před početím a během prvního trimestru, neobsahuje lepek ani laktózu.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ 

Užívejte 1 tabletu denně, nejlépe s jídlem nebo po jídle a zapijte dostatečným množstvím vody; S označením dnů pro přehled denních dávek; Balení pro 8-týdenní užívání (56 ks)

Femibion_1_Rich_content_Image_04
FEMIBION_1_Secondary_Image_05

OBSAH BALENÍ 

Femibion 1 doplněk stravy s cholinem, kyselinou listovou a L-methylfolátem do konce 12. týdne, 8-týdenní balení s 56 tabletami (87,1 g), Země původu Německo.

Doporučené dávkování: Užívejte 1 tabletu denně, nejlépe s jídlem nebo po jídle a zapijte dostatečným množstvím vody. 

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah malých dětí a na suchém místě při teplotě do 25 °C. Chraňte před světlem. 

Balení obsahuje 56 tablet, které pokryjí potřebu na 8 týdnů. Vyrobeno v souladu s nejvyššími standardy. Bez lepku, bez laktózy, bez hlavních alergenů, bez GMO. Vyrobeno v Německu. Pečlivě si přečtěte složení a vyvarujte se použití při známé přecitlivělosti na některou ze složek výrobku. Doplněk stravy č. 1 pro plánování těhotenství až po kojení.⁴

¹Doplněk stravy s kyselinou listovou zvyšuje hladinu folátů v těle matky. Nízká hladina folátů v těle matky je rizikovým faktorem pro vznik defektů neurální trubice plodu. Z tohoto důvodu se ženám doporučuje doplňovat 400 μg kyseliny listové minimálně měsíc před početím až do konce 12. týdne těhotenství. Existují i další rizikové faktory, a proto změna jednoho faktoru nemusí mít vždy pozitivní vliv. ²Kyselina listová Plus je kombinace kyseliny listové a L-methylfolátu. L-methylfolát je speciální forma folátů, které již tělo nemusí přeměnit, ale je přímo dostupná. ³Obeid R et al. Eur J Nutr. 2018;57(5):1771–1780 ⁴Femibion® je lídr kategorií ,,04A4 M/VIT+MINER PERINATALUSE & 04B4 M/VIT W/O MINER PERINATAL“ v České republice. Zdroj: IQVIA sell-out data kategorie těhotenských vitamínů v počtu prodaných kusů, CPNO database, MAT 02/2024. IQVIA and its affiliates. All right reserved. ⁵EFSA Journal 2016;14(8):4484;

Parametry

SUKL název

Femibion 1 Plánování a první týdny těhoten. tbl.56

EAN

8006540606551

PDK

5066072

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]