🚚 Měsíc dopravy ZDARMA 🚚

Úvod
Doplňky stravy
Pro ženy
Forfemina Menopauzální komfort tbl.2x28

Forfemina Menopauzální komfort tbl.2x28

Měsíc dopravy ZDARMA
Forfemina - menopauza 1000x1000

Forfemina Menopauzální komfort tbl.2x28

Pro ženy

Forfemina Menopauzální komfort rozumí ženám i v období menopauzy a přináší efektivní systém dvou tablet inspirovaný jejich potřebami.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

364 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Forfemina Menopauzální komfort rozumí ženám v období menopauzy a přináší efektivní systém dvou tablet inspirovaný jejich potřebami. Forfemina Menopauzální komfort obsahuje unikátní systém 2 tablet - na den a noc. Díky obsahu extraktu z bylin, vitamínů a minerálů, jako jsou sója, jetel , chmel, hořčík, vápník, kyselina listová a vitamin B6 a D přispívá tableta na den ke snížení úzkostných pocitů, obtížného soustředění, výkyvů nálad a návalů horka, tableta na noc napomáhá ke snadnějšímu usínání, klidnému spánku a k snížení nočního pocení.

Sója příznivě působí na fyzické a duševní zdraví,  paměť, kognitivní schopnost, oběhový systém, metabolismus cholesterolu.


Jetel pomáhá podporovat komfort při menopauze, normální stav kostí, normální činnost srdce a krevní tlak.


Hořčík přispívá k snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnosti svalů, normální činnosti nervové a psychické soustavy.


Vitamin B6 přispívá k snížení míry únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové a psychické soustavy, k normální funkci imunitního systému.


Chmel otáčivý pomáhá podporovat menopauzální komfort, relaxaci a spánek.


Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí.


Vitamin D přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku, udržení normálního stavu kostí a činnosti svalů.


Kyselina listová přispívá k snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnosti psychické soustavy, normální funkci imunitního systému.

Dávkování:

1 tableta Forfemina Menopauzální komfort Den ráno a 1 tableta Forfemina Menopauzální komfort Noc večer.

Doporučení:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.
Dbejte na pestrou, vyváženou stravu a zdravý životní styl.
Uchovávejte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.
Není určeno pro děti a mladistvé.
Není vhodný pro osoby s alergií nebo intolerancí sóji.

Složení:
Tableta na den: Plnidlo: mikrokrystalická celulóza; extrakt ze semen sóji obecné (Glycine max (L.); oxid hořečnatý; extrakt z nadzemní části jetele lučního (Trifolium pratense); fruktooligosacharidy; potahové látky: hydroxypropymetylcelulóza; barviva: uhličitan vápenatý, E120, E132; stabilizátor: polyetylénglykol; vázací látka: mastenec; protihrudkující činidlo: dioxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin; pyridoxin-hydrochlorid (vitamin B6).

RHP
1 tableta Den: extrakt ze sóji 125 mg, extrakt z jetele lucního 75 mg, fruktooligosacharidy 75 mg, horcík 57 mg (15 % RHP), vitamin B6 2 mg (143 % RHP), 1 tableta Noc: extrakt ze sóji 125 mg, vápník 120 mg (15 % RHP), fruktooligosacharidy 50mg, prášek z chmele 50 mg, kyselina listová 200 μg (100 % RHP), vitamin D 5 μg (100% RHP)
 

Parametry

SUKL název

Forfemina Menopauzální komfort tbl.2x28

EAN

5906204022921

PDK

5195236

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]