Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion 30ml

Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion 30ml

Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion 30ml

Pleťová séra

Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion je emulze s kmenovými buňkami proti mimickým vráskám - SPF 25. Přípravek bohatý na účinné látky cíleně působí na zmírnění mimických vrásek a účinný UV faktor chrání pokožku před škodlivými vlivy UV záření. Doporučuje se používat k ošetření mimických vrásek v oblasti čela, kořenu nosu, mezi obočím a v okolí úst. Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 003 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Ke zmírnění mimických vrásek jsou v přípravku zkombinovány účinné látky z kmenových buněk a peptidy s intenzivním účinkem proti vráskám. Peptidy mají obdobný účinek jako protivráskové injekce, zmírňují stahování svalů a tím snižují výskyt mimických vrásek.
Přípravek je vhodný pro ženy i muže.

Dávkování 
Aplikujte krouživou masáží na čistou a suchou pokožku. Pro dosažení viditelných výsledků používejte alespoň 30 dní dvakrát denně (ráno a večer), následně jedenkrát denně, aby se mladistvý vzhled udržel.

Složení
Účinné látky jsou TrioStem3 Complex, Peptidy (Acetyl-hexapeptid a heptapeptid). Mezi další účinné látky patří Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt. Mezi další složky patří kyselina hyaluronová a DMAE.

Parametry

SUKL název

Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion 30ml

Značka

EAN

7640119233031

PDK

2995372

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]