Úvod
Fytofontana Stem Cells Pigment Hand 125ml

Fytofontana Stem Cells Pigment Hand 125ml

Fytofontana Stem Cells Pigment Hand 125ml

Fytofontana Stem Cells Pigment Hand je emulze s kmenovými buňkami na obnovení a zesvětlení pokožky rukou. Přípravek disponuje takovým intenzivním účinkem pro obnovení pokožky, který účinně regeneruje pokožku rukou, cíleně působí na stařecké skvrny a na zesvětlení silně pigmentované pokožky. Díky vzácným účinným látkám dodává pokožce jemnost a chrání ji před vysušením. Celý popis

Dostupný
Lékarny

419 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Přidaná kombinace výtažku rostliny Punarnava (Boerhavia diffusa) a biotechnologického oligopeptidu-34 má několikanásobný synergický bělící účinek díky několika biochemickým procesům.

Na proteiny, vitamíny a minerální látky bohatý rostlinný olej vyživuje pokožku rukou, ta se stává jemnou a důkladně hydratovanou. Hlavní účinná látka přípravku, TrioStem3 Complex, obsahuje jedinečnou kombinaci aktivních látek, který pozitivně ovlivňuje a obnovuje pokožku.

Dávkování 
Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství emulze a naneste na očištěnou pokožku rukou a následně vmasírujte do pokožky.
Emulzi používejte 2-3 x denně po dobu minimálně 2 měsíců.

Složení
Účinné látky jsou TrioStem3 Complex, Oligopeptid-34, výtažek Boerhavia diffusa (Punarnava), mandlový olej, olivový olej, měsíček lékařský, E-vitamín.

Parametry

SUKL název

Fytofontana Stem Cells Pigment Hand 125ml

EAN

7640119233123

PDK

2995430

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]