Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Čistící gely, pěny, mýdla
HYFAC Čisticí mýdlo/kostka na aknózní pleť 100g

HYFAC Čisticí mýdlo/kostka na aknózní pleť 100g

HYFAC Čisticí mýdlo/kostka na aknózní pleť 100g

Čistící gely, pěny, mýdla

Syndet je tuhý přípravek (alias “mýdlo”) bez alkalických složek, s fyziologickým pH vhodným pro ošetření citlivé problematické pleti. Přípravek jemně čistí mladou pleť se sklonem k akné. Doporučuje se na obličej i tělo, usnadňuje odstraňování nečistot a přebytečného kožního mazu.
Zklidňuje pocity pnutí a respektuje přirozené pH pokožky. Předchází vzniku pupínků. Po vyčištění je pleť jasnější a hloubkově vyčištěná.

Značka HYFAC je unikátní originálním a vysoce účinným konceptem, vyvinutým ve spolupráci s dermatology speciálně pro problematickou a aknózní pleť.

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Glycin: Zklidňující složka
Glycin je neutrální aminokyselina přítomná v lidském těle, přispívá k prevenci podráždění, podporuje tvorbu antioxidantů (glutathionu), který pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem. Je hlavní aminokyselinou kolagenu, který prospívá zdraví pokožky.

Piroctone Olamin: Antibakteriální a konzervační látka
Piroctone Olamin je známý pro své antimikrobiální vlastnosti, zejména mikroorganismy odpovědné za akné, působí také jako konzervant. Produkt neobsahuje žádné konzervační látky jako jsou parabeny.

Použití:

Přípravek používejte ráno a večer na navlhčenou pleť. Napěňte mezi dlaněmi a jemným masírováním ho naneste na pokožku. Důkladně opláchněte čistou vodou. Snadno se přenáší a je ideální na cesty.
Jeho mimořádně jemné složení je vhodné i pro tu nejcitlivější pleť.

Složení:

ZEA MAYS (CORN) STARCH, POTASSIUM LAURYL SULFATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM LAURYL SULFATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, AQUA ( WATER), TALC, GLYCINE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), PIROCTONE OLAMINE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), COCAMIDOPROPYL BETAINE, LACTIC ACID, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), POTASSIUM PHOSPHATE, CI 77492 (IRON OXIDES).

Skladování:

Uchovávejte na suchém a tmavém místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
 

Výrobce: Hyfac

Celý popis

Dostupný
Lékarny

176 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

HYFAC Čisticí mýdlo pro aknózní pleť jemně odstraňuje nečistoty a kožní maz. Nevysušuje pokožku a zanechává pleť čistou a hydratovanou.

Parametry

SUKL název

HYFAC Čisticí mýdlo/kostka na aknózní pleť 100g

Značka

EAN

3401374381943

PDK

3816411

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]