Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Čistící gely, pěny, mýdla
HYFAC Exfoliační čisticí pěna pro aknózní pleť 150ml

HYFAC Exfoliační čisticí pěna pro aknózní pleť 150ml

HYFAC Exfoliační čisticí pěna pro aknózní pleť 150ml

Čistící gely, pěny, mýdla

Exfoliační pěna HYFAC čistí problematickou pleť se sklonem k akné. Její vzdušná a lehká textura zpříjemňuje každodenní používání. 

Jemně čistí a odstraňuje nečistoty z pleti díky exfoliaci (odstraňování) nejstarších mrtvých kožních buněk z povrchu kůže. Chemická exfoliace zmenšuje póry a snižuje riziko zanícení. Ovocné kyseliny (AHA) pomáhají zabraňovat vzniku pupínků, eliminují černé tečky a udržují pleť čistou a zdravou.

Značka HYFAC je unikátní originálním a vysoce účinným konceptem, vyvinutým ve spolupráci s dermatology speciálně pro problematickou a aknózní pleť. 

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Kyselina jablečná: Keratolytická a zvlhčující aktivní složka
Kyselina jablečná je ovocná kyselina (AHA) extrahovaná z jablek a hroznů. Má exfoliační účinek,
zvlhčuje pokožku.


Piroctone Olamin: Antibakteriální a konzervační látka
Piroctone Olamin je známý pro své antimikrobiální vlastnosti, zejména mikroorganismy odpovědné za akné, působí také jako konzervant. Produkt neobsahuje žádné konzervační látky jako jsou parabeny. Obohaceno o vitamín E a glyceridy – pro hydrataci a zjemnění pokožky.

Použití:

Ráno/večer naneste stisknutím pumpičky 2 dávky pěny do dlaně. Naneste na navlhčenou pleť a jemně vmasírujte po celém obličeji. Důkladně opláchněte čistou vodou a osušte.

Složení:

AQUA (WATER), DECYL GLUCOSIDE, MALIC ACID, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCINE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PIROCTONE OLAMINE, DMDM HYDANTOIN, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, CI 42090 (BLUE 1), TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE.

Upozornění:

Uchovávejte na suchém a tmavém místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
 


Výrobce: Hyfac

Celý popis

Dostupný
Lékarny

264 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

HYFAC Čisticí gel pro aknózní pleť jemně odstraňuje nečistoty a kožní maz. Nevysušuje pokožku a zanechává pleť čistou a hydratovanou. Doporučeno na tvář a tělo. Nevytváří komedony. Hypoalergenní. Dermatologicky testováno. Bez parabenů.

Parametry

SUKL název

HYFAC Čisticí exfoliač.pěna na aknózní pleť 150ml

Značka

EAN

3401377606883

PDK

3816429

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]