Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Hydratační
HYFAC Hydrafac Výživný hydratační krém pro suchou pleť 40ml

HYFAC Hydrafac Výživný hydratační krém pro suchou pleť 40ml

HYFAC Hydrafac Výživný hydratační krém pro suchou pleť 40ml

Hydratační

HYDRAFAC Výživný hydratační krém pro suchou pleť chrání, zklidňuje a hydratuje suchou až velmi suchou pokožku. Nevytváří mastný filtr.  Pro každodenní použití. Dermatologicky a oftalmologicky testováno. Bez parabenů a fenoxyethanolu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

211 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

HYDRAFAC Výživný hydratační krém pro suchou pleť přináší hydratační péči suché až velmi suché pokožce, kterou zklidňuje a zbavuje ji nepříjemného pnutí. Bohatá antioxidační péče ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a podrážděním. Krásně se vstřebává a nezanechává mastný filtr, pokožka zůstane vláčná, vyživená a zklidněná. Vhodné pro každodenní použití a pro celou rodinu. Dermatologicky a oftalmologicky testováno. Bez parabenů a fenoxyethanolu.
 
Řada HYDRAFAC je uzpůsobená pro zajištění každodenní hydratace pokožky. Jejím úkolem je za každých okolností hydratovat každý den jakýkoliv typ pokožky. To je velmi důležité, protože dobře a správně hydratovaná pleť je chráněná a zdravá. Nabízí přípravky bohatého složení pro suchou pokožku nebo lehkou texturu pro různé typy pleti.

Značka Hyfac je unikátní originálním a vysoce účinným konceptem, vyvinutým ve spolupráci s dermatology speciálně pro problematickou a aknózní pleť. Pokud chcete najít trvalé řešení problémů s akné, je třeba pečovat o pleť ve třech krocích: 
1. Vyčisti
2. Ošetři
3. Udržuj
Sortiment Hyfac je koncipovaný tak, abyste v něm nalezli produkty vhodné pro čištění, ošetření u udržení normálního stavu pokožky. 

Použití: Malé množství krému naneste 1-2x denně na čistou a suchou pokožku, lehce rozetřete.  Podle potřeby použijete kdykoliv během dne.

Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Složení:

AQUA (WATER) / EAU , GLYCERIN , ETHYLHEXYL PALMITATE , PROPANEDIOL , GLYCERYL STEARATE , OCTYLDODECANOL , CETEARYL ALCOHOL , HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES , HYDROGENATED VEGETABLE OIL , BUTYLENE GLYCOL , DIMETHICONE , GLYCERYL STEARATE CITRATE , PENTYLENE GLYCOL , KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT , CHONDRUS CRISPUS EXTRACT , MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER , MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT , TOCOPHEROL , XANTHAN GUM , GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL , CYCLOPENTASILOXANE , ETHYLHEXYLGLYCERIN , CETEARYL GLUCOSIDE , SODIUM POLYACRYLATE , PARFUM (FRAGRANCE) , HYDROGENATED PALM GLYCERIDES , DIMETHICONE CROSSPOLYMER , CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 42090 (BLUE 1).

Výrobce: Hyfac. Dermatological Laboratory. Francie

Parametry

SUKL název

HYFAC Hydrafac Hydratační výživný krém 40ml

Značka

EAN

3760137430091

PDK

3816817

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]