Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Na opalování
Krémy na opalování
ISISPHARMA Uveblock Dry Touch SPF50+ 40ml

ISISPHARMA Uveblock Dry Touch SPF50+ 40ml

ISISPHARMA Uveblock Dry Touch SPF50+ 40ml

Krémy na opalování

UVEBLOCK® SPF50+ Dry Touch ultra-fluidní krém je vhodný pro mastnou, aknózní i citlivou pleť s velmi vysokou ochranou před UVA/UVB/IR zářením a zmatňujícím účinkem.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

384 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Přestože nám slunce přináší mnoho výhod (vitamín D, teplo, dobrou náladu...), může také výrazně změnit naši pokožku, pokud se jí dlouhodobě vystavujeme bez ochrany. Citlivá pokožka je o to náchylnější ke škodlivým účinkům UV záření, které může z dlouhodobého hlediska způsobit nevratné poškození. Proto je důležité nezanedbávat ochranu před slunečními paprsky a zvolit širokospektrální buněčnou ochranu.

UVEBLOCK® SPF 50 Dry Touch dermatologický ochranný krém je vyvinutý speciálně pro mastnou a aknózní pleť. Díky komplexu SUNSTRESS PROTECT® poskytuje optimální a kompletní ochranu před škodlivými účinky většiny složek slunečního záření. Jeho patentované složení obsahuje 3 typy účinných látek, z nichž každá působí na své vlastní úrovni.

Kromě matujícího účinku nabízí kompletní buněčnou ochranu před poškozením způsobeným UV zářením, stimuluje přirozenou obnovu a obranné mechanismy, zároveň bojuje proti oxidačnímu stresu vyvolanému UV a infračerveným zářením.

Výhody:

·        Širokospektrální ochrana buněk před poškozením způsobeným UV a IR zářením a díky komplexu účinných látek SUNSTRESS PROTECT®

·        Lehká ultra fluidní textura je přizpůsobená mastné pleti

·        Efekt "druhé kůže“ do 30 sekund suchý na dotek s matujícím účinkem zcela bez silikonů

·        Nezanechává bílé stopy, je hypoalergenní a nekomedogenní, voděodolný a fotostabilní

POUŽITÍ

Na obličej


Naneste rovnoměrně na obličej přibližně 15 minut před sluněním. Používejte opakovaně, zejména po koupání, sportovních aktivitách atd. Vyhněte se kontaktu s očima.

KLINICKÉ VÝSLEDKY

Klinicky prokázaná účinnost komplexu SUNSTRESS PROTECT® byla prokázána prostřednictvím unikátní klinické studie in vivo na kožních biopsiích

·        Snadná aplikace ve 100 %* případů

·        Rychlá absorpce ve 100 %* případů

·        Přípravek má 100 %* efekt "druhé kůže“

* Test používání na 21 dobrovolnících po dobu 28 dní.

 

SLOŽENÍ PRODUKTU

AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PROPANEDIOL DICAPRYLATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, POLYSORBATE 80, SILICA, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PROPANEDIOL, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE , CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, ECTOIN, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SOPHORA JAPONICA FLOWER EXTRACT

 

HLAVNÍ AKTIVNÍ LÁTKY

Přítomnost v komplexu SUNSTRESS PROTECT®

·        Sluneční filtry: chrání před UVB a UVA zářením

·        Ectoin PŘÍRODNÍHO PŮVODU: chrání buňky před poškozením způsobeným UV zářením

·        Výtažek z květu Sophora japonica: bojuje proti oxidačnímu stresu způsobenému UV a infračerveným zářením

Parametry

SUKL název

ISISPHARMA Uveblock Dry Touch SPF50+ 40ml

Výrobce

EAN

3760269770508

PDK

4754785

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]