Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Na opalování
Spreje
ISISPHARMA Uveblock spray SPF50+ 200ml

ISISPHARMA Uveblock spray SPF50+ 200ml

ISISPHARMA Uveblock spray SPF50+ 200ml

Spreje

UVEBLOCK® SPF50+ Sprej nabízí celé rodině velmi vysokou ochranou před slunečním zářením díky svému komplexu SUNSTRESS PROTECT® s buněčnou ochranou.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

529 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Kůže není dostatečně vyzbrojena, aby se dlouhodobě bránila útokům UVA, UVB a infračerveného záření. Opalovací sprej UVEBLOCK®SPF 50+ je jedním z nejúčinnějších řešení, jak jí poskytnout potřebnou ochranu.

UVEBLOCK® Sprej SPF 50+ má výhodu, kterou jiné přípravky na ochranu před slunečním zářením nemají, obsahuje patentovaný komplex SUNSTRESS PROTECT, který poskytuje optimální a kompletní ochranu před škodlivými účinky hlavních slunečních paprsků UVA/UVB/IR. Jeho patentované složení působí na několika úrovních:

·        UVA a UVB sluneční filtry poskytují velmi vysokou úroveň širokospektrální ochrany

·        Přírodní složka ectoin nabízí kompletní buněčnou ochranu před poškozením způsobeným UV zářením

·        Extrakt z květů Sophora japonica je bohatý na kvercetin, stimuluje přirozenou regeneraci a obranné mechanismy a bojuje proti oxidačnímu stresu vyvolanému UV a infračerveným zářením

Aby byl sprej vhodný pro všechny členy rodiny, navrhli naši odborníci opalovací přípravek, který se snadno používá a příjemně aplikuje. Díky rozprašovači s širokým rozptylem sprej rychle pokryje velké plochy těla, jako jsou záda nebo nohy, zatímco jeho lehká textura usnadňuje aplikaci na menší plochy, jako je obličej nebo krk.

 

Výhody:

  • Vhodný pro celou rodinu i pro ty nejmenší na obličej a tělo

·        Rozprašovač se širokým rozptylem rychle pokryje velké plochy těla (záda, nohy)

·        Lehká textura usnadňuje aplikaci na menší plochy, jako je obličej nebo krk

·        Širokospektrální ochrana buněk před poškozením způsobeným UV a IR zářením a díky komplexu účinných látek SUNSTRESS PROTECT®

·        Nezanechává bílé stop je hypoalergenní a nekomedogenní, voděodolný a fotostabilní

·        Mléko ve spreji, lehká fluidní textura

POUŽITÍ

Na obličej a tělo

15 minut před pobytem na slunci nastříkejte na tělo dostatečné množství spreje UVEBLOCK SPF50+. Nenanášejte jej přímo na obličej, ale nastříkejte si přípravek do dlaně a poté jej naneste na pleť. Ochranu před sluncem aplikujte opakovaně, zejména po plavání, při pocení či použití ručníku. Vyhněte se kontaktu s očima.


Díky širokému rozptylu můžete rychle pokrýt velké plochy, například záda nebo nohy. Jeho lehká textura navíc umožňuje snadnou aplikaci na menší plochy, jako je obličej a krk.

KLINICKÉ VÝSLEDKY

Klinicky prokázaná účinnost komplexu SUNSTRESS PROTECT® byla prokázána prostřednictvím unikátní klinické studie in vivo na kožních biopsiích

·        Snadná aplikace v 100 %* případů

·        Nezanechává bílé stopy v 100 %* případů

·        Rychlá absorpce v 80 %* případů

* Test používání na 22 dobrovolnících po dobu 28 dní.

SLOŽENÍ PRODUKTU

AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIISOPROPYL ADIPATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CYCLOPENTASILOXANE, SORBITAN STEARATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, DECYL GLUCOSIDE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), PROPANEDIOL, CITRIC ACID, SILICA, ECTOIN, PROPYLENE GLYCOL, BHT, XANTHAN GUM, SOPHORA JAPONICA FLOWER EXTRACT

HLAVNÍ AKTIVNÍ LÁTKY

Přítomnost v komplexu SUNSTRESS PROTECT®

·        Sluneční filtry: chrání před UVB a UVA zářením

·        Ectoin PŘÍRODNÍ AKTIVNÍ LÁTKA: chrání buňky před poškozením způsobeným UV zářením

·        Výtažek z květu Sophora japonica: bojuje proti oxidačnímu stresu způsobenému UV a infračerveným zářením

Parametry

SUKL název

ISISPHARMA Uveblock spray SPF50+ 200ml

Výrobce

EAN

3760269770294

PDK

3803617

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]