Úvod
Zdravotnické prostředky
Mazání
KARPAL AKUT FORTE 50 ml+KARPA-L 30 tobolek

KARPAL AKUT FORTE 50 ml+KARPA-L 30 tobolek

KARPAL AKUT FORTE 50 ml+KARPA-L 30 tobolek

Mazání

Zdravotnický prostředek při syndromu karpálního tunelu. Posiluje nervy, potlačuje otoky, omezuje bolestivost ruky a zlepšuje citlivost prstů.
 

Celý popis

Dostupný
Lékarny

209 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

KARPAL AKUT FORTE 50 ml + KARPA-L 30 tobolek: 
při syndromu karpálního tunelu.

KARPAL AKUT FORTE je zdravotnický prostředek určený k masáži při postižení syndromem karpálního tunelu. Potlačuje otoky, posiluje neuroprotektivní funkce, omezuje bolestivost ruky a zlepšuje citlivost prstů.
Díky masáži a zklidňujícím rostlinným extraktům (rozrazilu, přesličky, světlíku a chmele) omezuje bolestivost ruky a zlepšuje citlivost prstů. Díky nově přidanému kostivalu a trezalce dochází k posílení neuroprotektivní funkce a potlačení otoků.

Navíc zdarma 30 tobolek KARPA-L AKUT pro dlouhodobé posílení utlačovaných nervů v oblasti ruky. Napomáhají správnému prokrvení a přispívají k udržení normální pohyblivosti a citlivosti ruky. 30 tobolek zdarma představuje posilující kůru na 15-30 dnů pro Vaše ruce.                                                          

Použití zdravotnického prostředku: Doporučuje se aplikovat 2x denně nebo vícekrát v průběhu dne dle intenzity obtíží (maximálně 5x denně). 

Složení:
Aqua, Ethanol, Cannabis Sativa Seed Oil, Dimethicone, Propylene Glycol/Isostearate/Ethylcellulose/Propylene Glycol Laurate, Hypericum Perforatum Extract, Glycerin, Humulus Lupulus Extract, Equisetum Arvense Extract, Euphrasia Rostkoviana Extract, Veronica Officinalis Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Rosmarinus Offi cinalis Leaf Extract, Glyceryl Caprylate/Glyceryl Undecylenate, Menthol, Caprylyl Glycol/Ethylhexylglycerin, Carbomer,Ocimum Basilicum Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Sodium Hydroxide.

                                                                                     
Upozornění vztahující se ke zdravotnickému prostředku: Neaplikujte na poraněnou kůži. Prostředek není vhodný pro děti. Neaplikujte v okolí očí, na sliznice a prsa. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepoužívejte po uplynutí doporučené doby spotřeby. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření. Čtěte pečlivě návod k použití a informace, které se vztahují k bezpečnému používání zdravotnického prostředku.

Skladování: Skladujte na suchém, čistém místě, chráněném před povětrnostními vlivy a slunečním zářením, při teplotě +5 až +27 °C.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha, ČR. Vyrobeno v ČR.
 

Parametry

SUKL název

KARPAL AKUT FORTE 50 ml+KARPA-L 30 tobolek

EAN

8594027710919

PDK

5079745

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]