Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Sprchové gely
KESEM Bahenní sprchový gel z Mrtvého moře 500 ml

KESEM Bahenní sprchový gel z Mrtvého moře 500 ml

KESEM Bahenní sprchový gel z Mrtvého moře 500 ml

Sprchové gely

Bahenní sprchový gel! To tu ještě nebylo. Bahenní sprchový gel pečuje o pokožku, aby byla čistá, hydratovaná a voňavá. Už ráno se budete těšit na večerní koupel s Bahenním sprchovým gelem.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

367 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Tento jedinečný sprchový gel je spojení Mrtvého moře a přírodních olejů. Zanechává pokožku čistou, svěží a sametově hebkou. Vhodný pro celou rodinu.

Je obohacen o minerály a bahno z Mrtvého moře, Aloe vera, avokádový olej a heřmánek.

PRO KOHO JE PRODUKT VHODNÝ 

Tento sprchový krém je vhodný na všechny typy pokožky. Je vhodný také pro citlivou pokožku.

JAK SPRCHOVÝ KRÉM POMÁHÁ

Gel odstraňuje nečistoty z pokožky a zanechává pokožku čistou, hydratovanou a s příjemnou vůní. Díky přírodním olejům hydratuje a pečuje o pokožku. Bez SLS, ropných derivátů a parabenů.

Použití: Naneste potřebné množství do dlaně a použijte při mytí. Následně opláchněte.

Objem: 500 ml

Složení: Aqua (Water), Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Decyl Glucoside, Maris Sal (Dead Sea Salt), Aloe Barbadensis (Vera) Leaf Extract, Fragrance (Perfume), Phenoxyethanol, Maris Aqua (Dead Sea Water), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sodium Benzoate, Chamomilla (Chamomile) Recutita Flower Extract, Silt (Dead Sea Mud), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Triethylene Glycol, Citric Acid, Citronellol, Limonene, Coumarin, Citral, Linalool.

Parametry

Značka

PDK

5193223

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]