Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
KESEM Bahno z Mrtvého moře 600 g

KESEM Bahno z Mrtvého moře 600 g

KESEM Bahno z Mrtvého moře 600 g

Péče o tělo

Bahno je prostě všelék! Má velice příznivé účinky na pokožku a velice dobře o ni pečuje. Je skvělé i na obličej. Věřte, že si bahno oblíbíte.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

265 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Mrtvé moře je nejníže postavené místo na světě a také nejbohatší naleziště přírodních minerálů nezbytných pro udržení zdravého buněčného metabolismu. Jedinečné vlastnosti přírodního černého bahna, které se nachází v Mrtvém moři, jsou známy již po tisíce let. Bahno z Mrtvého moře obsahuje 40 minerálů jako je hořčík, vápník, draslík, chloridy, zinek, lithium, chrom, železo, jod, barium ad.

Uvolňuje tělo a zanechává úžasně klidný a příjemný pocit. Bahno z Mrtvého moře uklidňuje a zároveň také povzbuzuje a osvěžuje pokožku. 

PRO KOHO JE PRODUKT VHODNÝ 

Použití je doporučeno pro všechny typy pokožky. Je vhodné i pro citlivou pokožku.

JAK BAHNO POMÁHÁ

Toto bahno bohaté na minerály má velmi účinné čistící vlastnosti a absorbuje mastnotu a nečistotu pokožkyUvolňuje tělesnou námahu a zanechává úžasně klidný a příjemný pocit. Bahno z Mrtvého moře uklidňuje a zároveň také povzbuzuje a osvěžuje pokožku. 

Použití: Před koupelí nebo sprchou naneste bahno (množství podle potřeby) na celé tělo kromě oblasti obličeje. Bahno nechte na pokožce působit, dokud neuschne, na těle ho však nenechávejte déle než 20 minut. Poté důkladně opláchněte. Po takovémto zábalu se doporučuje použít hydratační tělové krémy nebo másla z Mrtvého moře. Před použitím si můžete bahno přihřát v mikrovlné troubě. Pozor! Dejte bahno do misky a vložte to mikrovlnky.

Hmotnost: 600 g 

Upozornění: Kelímek obsahuje 600g bahna z Mrtvého moře. Toto množství stačí pro nanesení na celé tělo. Po otevření je potřeba spotřebovat bahno do 12 měsíců. Kelímek je nutné pořádně uzavřít, aby nedošlo k proniknutí vzduchu a jeho uschnutí.

Složení: Silt (Dead Sea Mud), Phenoxyethanol

Parametry

Značka

PDK

5193355

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]