Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Vlasová
Kondicionéry a balzámy
KESEM Bezoplachový vlasový kondicionér 250 ml

KESEM Bezoplachový vlasový kondicionér 250 ml

KESEM Bezoplachový vlasový kondicionér 250 ml

Kondicionéry a balzámy

Na použití kondicionéru by se nemělo zapomínat. Dodává vlasům hebkost, lesk a výživu. Je také velkým pomocníkem při rozčesávání vlasů. Co je na tomto kondicionéru skvělé? Je BEZOPLACHOVÝ. To znamená, že ho nanesete po umytí vlasů a následně už nesmýváte vodou.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

472 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Vlasový kondicionér je jedním z našich vlastních produktů značky KESEM. Slunce, vítr, sucho, nadměrné užívání fénu na vlasy, chemikálie používané při barvení, slaná mořská voda, stres a nevyvážený životní styl, nám poškozují kvalitu vlasů a jejich vzhled. Vlasy jsou pak řídké, suché, lámavé a konečky se třepí. 

Bezoplachový kondicionér je vyvinutý tak, aby pronikl do vlasové kutikuly a chránil vlas před poškozením.

PRO KOHO JE PRODUKT VHODNÝ 

Kondicionér je vhodný pro všechny typy vlasů.

JAK BEZ OPLACHOVÝ KONDICIONÉR POMÁHÁ

Zlepšuje strukturu vlasů pro následný styling a zvyšuje lesk. Vlasům dodává lesk, jemnost a výživu. Kondicionér usnadňuje rozčesávání. Produkt lze použít ihned po chemické úpravě vlasů tím, že ho uzavře a tak ho chrání před lámáním a roztřepenými konečky.

Je vhodný k jakémukoliv šamponu z naší nabídky.

Použití: Vmasírujte požadované množství do vlhkých nebo suchých vlasů (doporučujeme od uší dolů). Neoplachujte

Objem: 250 ml

Složení:Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Ricinus Communis (Castor) Oil, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Fragrance (Perfume), Phenoxyethanol, Hydrolyzed Keratin, Panthenol (Vit. B5), Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Coumarin, Citral, Linalool

Parametry

Značka

PDK

5193231

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]