Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
KESEM Denní krém s kaviárem a kyselinou hyaluronovou 50ml

KESEM Denní krém s kaviárem a kyselinou hyaluronovou 50ml

KESEM Denní krém s kaviárem a kyselinou hyaluronovou 50ml

Pleťové krémy

Tento krém je elixír mládí. Po ranní aplikaci se už v zrcadle nepoznáte. Krém má naprosto úžasné složení, obsahuje kyselinu hyaluronovou, která vám vykouzlí na celý den hydratovanou a pružnou pokožku. Jeho účinky jsou neskutečné a proto si ho zamilujete. Bez něj už nezvládnete jediný den.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

571 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Multifunkční denní krém vyživuje a vyhlazuje pokožku. Díky němu bude Vaše pleť jemná a hebká na dotek. Kyselina hyaluronová udržuje pleť hydratovanou a vypnutou. Výtažek z kaviáru je skvělou prevencí proti vzniku vrásek a ochablosti kůže

Je obohacen o vitamín E a vitamín C, který je považován za nejaktivnější a nejúčinnější přírodní antioxidant. Krém obsahuje vysoce koncentrované mini oranžové kapsle, které se rozpouštějí v kontaktu s pokožkou. Víceúčelový denní krém je obohacen o minerály z Mrtvého moře, extrakt z kaviáru, extrakt z perel, olivový olej, aloe vera a heřmánek pro kůži, extrakt z granátového jablka a olej z měsíčku lékařského. Obsahuje UV filtr

PRO KOHO JE PRODUKT VHODNÝ 

Tento denní krém na vhodný pro všechny typy pleti i pro mastnou.

JAK KRÉM POMÁHÁ

Multiaktivní denní krém s kyselinou hyaluronovou hydratuje pleť a vyplňuje jemné obličejové vrásky. Výtažky z kaviáru obsažené v tomto krému slouží jako prevence proti ochablé kůži. Při pravidelném používání bude Vaše pleť pevná, vyživená a hebká. 

Skvěle ho doplňuje NOČNÍ KRÉM S KAVIÁREM A KYSELINOU HYALURONOVOU.


Použití: Krém naneste krouživými pohyby na vyčištěnou pokožku obličeje, dokud se nevstřebá.

Objem: 50 ml

Složení: Aqua(Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sorbitan Tristearate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Laurate, Sodium Benzoate, Cetearyl Ethylhexanoate, Allantoin, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Disodium EDTA, Fragrance (Perfume), Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis (Vera) Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Extract, Calendula Officinalis Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Maris Aqua (Dead Sea Water), Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, D-Panthenol (Vitamin B5), Hydrolyzed Collagen, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Caviar Extract, Hydrolyzed Elastin, Triethanolamine, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Lactose & Cellulose & CI77492 & Tocopheryl Acetate & Hydroxypropyl Methylcellulose, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmiyoyl Terapeptide-7, Benzyl Salicylate, Ascorbic Acid (Vitamin C), Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl lonone.

Parametry

Značka

PDK

5194213

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]