Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Krémy
KESEM Krém na ruce z Mrtvého moře 100 ml

KESEM Krém na ruce z Mrtvého moře 100 ml

KESEM Krém na ruce z Mrtvého moře 100 ml

Krémy

Tento hydratační krém na ruce nedáte z ruky. Jeho příjemná vůně vás vždy dostane. A co teprve to jeho báječné složení?

Celý popis

Dostupný
Lékarny

183 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Tento oblíbený krém na ruce a nehty s nemastnou strukturou a velmi příjemnou vůní. Zabraňuje vysušení a praskání pokožky. Jeho velikost je ideální do kabelky.

Obsahuje vitamíny A, E a minerály z Mrtvého moře, které posilují vitalitu kůže. Vyhlazuje a zjemňuje ruce a vyživuje rozštěpené nehty. Je obohacen o olivový olej, aloe vera, heřmánek, tea tree olej (který je velmi účinný v boji proti nehtovým plísním) a pupalkový olej.

PRO KOHO JE PRODUKT VHODNÝ 

Krém je vhodný pro všechny typy pokožky. 

JAK KRÉM POMÁHÁ

Tento krém obsahuje minerály z Mrtvého moře a vitamíny, které posilují nehty. Oleje obsažené v tomto krému pokožku rukou vyživují a zanechávají ji hebkou a hydratovanou. Vaše ruce již nadále nebudou suché a popraskané. Krém se po chvilce vstřebá do pokožky a zanechává pak ruce krásně hebké a hydratované.

Objem: 100 ml

Složení: Aqua (Water), Isopropyl Myristate, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Fragrance (Perfume), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Triethanolamine, Maris Aqua (Dead Sea Water), Aloe Barbadensis (Vera) Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Benzoate, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Triethylene Glycol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate (Vit. E), Citronellol, Limonene, Coumarin, Citral, Linalool.

Parametry

Značka

PDK

5193249

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]