Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Krémy
KESEM Luxusní tělové máslo jasmín 350 ml

KESEM Luxusní tělové máslo jasmín 350 ml

KESEM Luxusní tělové máslo jasmín 350 ml

Krémy

Mazat se tímto máslíčkem je prostě potěšení, které vás nikdy neomrzí. Už jen ta krásná vůně. Po namazání bude vaše pokožka krásně hebká a hydratovaná. Tohle máslíčko nedáte z ruky.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

448 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Máslo jasmín je jedním z našich vlastních produktů značky KESEM. Toto unikátní tělové máslo hydratuje a zjemňuje pokožku. Je také vhodné na suchou pokožku. Máslo má velice příjemnou vůni, kterou na pokožce ucitíte. Obsahuje bambucké máslo, mastné kyseliny omega 3 a 6, rakytník, pupalkový olej, výtažky z aloe vera a zelený čaj.

PRO KOHO JE PRODUKT VHODNÝ 

Tělové máslo je vhodné pro všechny typy pokožky. 

JAK TĚLOVÉ MÁSLO POMÁHÁ

Tělové máslo je díky svému složení vhodné i na citlivou a suchou pokožku.  Pokožka je po jeho pravidelném používání pružnější a hydratovaná

Použití: Po koupeli, případně po použití Aromatického tělového peelingu se solí z Mrtvého moře, naneste krém na celé tělo až do úplného vstřebání. Určeno pro každodenní použití.

Objem: 350 ml

Složení: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate SE,Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Ethylhexanoate, PEG-400 Stearate,Glycerin, Ethylhexylglycerin, Maris Aqua (Dead Sea Water), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Fragrance (Perfume), Aloe Barbadensis (Vera) Leaf Extract, Sorbitan Tristearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Carica Papaya Fruit Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate (Vit. E), Panthenol (Vit. B5), Citronellol, Limonene, Coumarin, Citral, Linalool.

Parametry

Značka

PDK

5193330

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]