Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Pleťová mléka
KESEM Odličovací pleťové mléko 220 ml

KESEM Odličovací pleťové mléko 220 ml

KESEM Odličovací pleťové mléko 220 ml

Pleťová mléka

Už ráno, když se malujete, se budete těšit, až večer použijete odličovací mléko. Je to hebké pohlazení, které odlíčí celý váš den z tváře. Vaše pleť je krásně sametová a vám se pak krásně usíná. Bez této péče se neobejdete.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

391 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Odličovací pleťové mléko je jedním z našich vlastních produktů značky KESEM. Mléko se sametově jemnou texturou čistí pleť, zachovává její přirozenou rovnováhu pH a odstraňuje make-up z pleti i z očí. Mléko je velice příjemné a nedráždí oční okolí.

Je založeno na bázi přírodních složek, které pleti přináší uvolnění. Mléko je obohaceno o vonné oleje, výtažek z pomerančů, mandlový olej, aloe vera, vitamín A a aktivní minerály z Mrtvého moře pro hloubkové a kompletní čištění. 

PRO KOHO JE PRODUKT VHODNÝ 

Toto odličovací pleťové mléko je vhodné pro všechny typy pleti i pro citlivé oční okolí. 

JAK PLEŤOVÉ MLÉKO POMÁHÁ

Odstraňuje make-up a čistí pleť. Složení je velice jemné a proto nedráždí oči.

Skvěle se hodí k ČISTÍCÍ PĚNĚ NA OBLIČEJ.

Použití: Naneste malé množství na vatový tamponek a jemně odstraňte nečistoty z obličeje.

Objem: 220 ml

Složení: Aqua (Water), Isopropy/Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cety| Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Coceth Sulfate, Maris Aqua (Dead Sea Water), Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Fragrance (Perfume), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triethylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis (Vera) Leaf Juice, Carbomer, Tocopheryl Acetate (Vit. E), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Citronellol, Limonene, Coumarin, Citral, Linalool. 

Parametry

Značka

PDK

5194155

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]