Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Vlasová
Kondicionéry a balzámy
KLORANE Balzám s BIO pivoňkou 150ml

KLORANE Balzám s BIO pivoňkou 150ml

KLORANE Balzám s BIO pivoňkou 150ml

Kondicionéry a balzámy

Tento přírodní* balzám s vysokou snášenlivostí poskytuje okamžitý a dlouhotrvající pocit zklidnění a úlevu od nepohodlí pro citlivou a podrážděnou vlasovou pokožku.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

365 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Laboratoře Klorane vytvořily přírodní* a veganský balzám s BIO pivoňkou, který okamžitě zklidňuje citlivou a podrážděnou vlasovou pokožku a má dlouhotrvající účinek. Od prvního použití a po celý den zklidňuje pocity podráždění a nepohodlí díky výtažku z BIO pivoňky, květiny, která se tradičně používá pro své zklidňující účinky. Jeho bioodbouratelné složení** hydratuje vlasovou pokožku i vlasy po celé jejich délce. Balzám s lehkou texturou poskytuje rozčesávání vlasů, dodává jim jemnost a lesk a jemnou relaxační vůni. Je skutečným spojencem pro citlivou pokožku hlavy, lze ji použít i při náhlé přecitlivělosti před mytím na takovou pokožku hlavy.

*95% složek přírodního původu.

**Bioodbouratelné složení v souladu s testem OECD 301B.

****Informace o přípravcích Klorane : Neobsahuje složky živočišného původu.

Hlavní výhody:

• Hydratuje : hydratuje citlivou vlasovou pokožkou pro okamžitý a dlouhotrvající pocit hydratace***.

• Zklidňuje : jeho přírodní* a vysoce snášenlivé složení respektuje pokožku citlivé vlasové pokožky okamžitě zklidňuje pocity podráždění a nepohodlí***.

• Rozčesává : tento mimořádně krémový kondicionér zjemňuje vlasové vlákno, poskytuje rozčesávání vlasů a zanechává je hebké a lesklé***.

*95% složek přírodního původu.

***Vnímaný účinek, spotřebitelský test, 68 osob, po 3 týdnech používání : Hydratuje vlasovou pokožku (79% spokojenost) a vlasy po celé její délce (71% spokojenost), zklidňuje pocity podráždění (84%), vlasy jsou jemné(79 % a lesklé (74 %).

Jak používat:

1. NANESTE

Po umytí vlasů a poskytnutí ručníkem nanášejte do celých délek a do konečků vlasů.

2. NECHEJTE PŮSOBIT

Nechejte působit 2-3 minuty.

3. OPLÁCHNĚTE

Opláchněte vlasy.

Parametry

SUKL název

KLORANE Balzám s BIO pivoňkou 150ml

EAN

3282770145700

PDK

4653292

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]