Úvod
Zdravotnické potřeby
Náplasti, obvazy a krytí
L-Mesitran Foam 10x10cm 10ks

L-Mesitran Foam 10x10cm 10ks

L-Mesitran Foam 10x10cm 10ks

Náplasti, obvazy a krytí

Produkt L-Mesitran Foam je sterilní nepřilnavé hydrofilní polyuretanové pěnové krytí o tloušťce přibližně 3 mm, které obsahuje patentem chráněný gel L-Mesitran Soft.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 694 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

L-Mesitran Foam je měkké savé pěnové krytí pro rány s tvorbou exsudátu s obsahem speciálně upraveného certifikovaného lékařského medu v biokvalitě s hojivými i antibakteriálními vlastnostmi, který účinkuje ve všech fázích hojení rány. Krytí je obohaceno vitamíny C a E. Je určeno k léčbě secernujících ran - povrchových, akutních i chronických zejména bércových vředů, diabetických vředů, proleženin a popálenin aj. Krytí se aplikuje přímo na ránu a zafixuje obvazem. Může zůstat na místě několik dní podle stavu rány (dle produkce exsudátu, stavu infekce či jejího rizika). Balení obsahuje 10 krytí v rozměru 10 cm x 10 cm.    

Dávkování: Ránu vyčistěte. Vyjměte pěnové krytí L-Mesitran Foam z obalu.  Z krytí sejměte obě podkladové fólie a stranou obsahující med jej přiložte na ránu a uchyťte odpovídajícím sekundárním obvazem. Produkt L-Mesitran Foam může být na ráně ponechán po dobu až 7 dní v závislosti na stavu rány a množství produkovaného exsudátu. V případě silně exsudujících nebo infikovaných ran může být nutné produkt často měnit. KI: Nepoužívejte u pacientů se známou přecitlivělostí na krytí nebo kteroukoli z jeho součástí. 
Při intoleranci krytí nebo některé z jeho součástí vhodnou technikou krytí sejměte a dané místo pečlivě vyčistěte. 
 

Parametry

SUKL název

L-Mesitran Foam 10x10cm 10ks

EAN

8717249681564

PDK

4516838

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]