Úvod
Doplňky stravy
Probiotika
LACTIBIANE Tolérance tob.30

LACTIBIANE Tolérance tob.30

LACTIBIANE Tolérance tob.30

Probiotika

Přípravky LACTIBIANE podporují rozmanitost mikrobioty našeho těla. Mikrobiota má vliv například na zažívací sytém, imunitní systém, metabolismus, či duševní zdraví. LACTIBIANE Tolérance obsahuje vybrané mikrobiotické kmeny pro podporu mikrobioty.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

521 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

LACTIBIANE Tolérance je vícekmenové probiotikum vhodné jako doplněk pro osoby se syndromem dráždivého tračníku (IBS) s převládajícím průjmem.

Obsahuje mikrobiotické kmeny Bifidobacterium animalis subsp. lactis LA303, Lactobacillus acidophilus LA201, Lactiplantibacillus plantarum LA301, Ligilactobacillus salivarius LA302 a Bifidobacterium animalis subsp. lactis LA304 v množství 10 mld. CFU v jedné tobolce / denní dávce. Tyto kmeny se vyznačují vysokou stabilitou – uchovávají si své schopnosti během skladování při běžné pokojové teplotě, vysokou gastrorezistencí – ve značné míře si uchovávají své schopnosti při průchodu žaludkem a vysokou mírou přilnavosti – tato vlastnost je důležitá k účinné kolonizaci střevní mikrobioty. 

 

Dávkování

Jedna tobolka denně se sklenicí vody před jídlem.

 

Složení

Kukuřičný škrob, mléčné fermenty, tobolka rostlinného původu, protispékavé látky: mastné kyseliny.

 

Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Parametry

SUKL název

LACTIBIANE Tolérance tob.30

EAN

3401560504996

PDK

5084927

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]