Úvod
Doplňky stravy
Probiotika
Lactobacillus acidophilus tob.60

Lactobacillus acidophilus tob.60

Lactobacillus acidophilus tob.60

Probiotika

UŽÍVÁNÍ PŘÍPRAVKU NAPOMÁHÁ OBNOVĚ STŘEVNÍ MIKROFLÓRY A TÍM I NORMÁLNÍ ČINNOSTI TRÁVÍCÍHO ÚSTROJÍ

Přípravek obsahuje stopy mléka a sóji.


 

Celý popis

Dostupný
Lékarny

218 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

LOGO

Užívání přípravku LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS napomáhá obnově střevní mikroflóry a tím i normální činnosti trávícího ústrojí. 

Přípravek obsahuje stopy mléka a sóji.

Rozmanité vlivy (stres, užívání antibiotik, chemoterapeutik nebo cytostatik, nevhodná strava, léčba ozařováním, infekce) narušují mikrobiální rovnováhu ve střevě, což se projeví obtížemi jako je průjem, nadýmání, zácpa, bolesti břicha a únava. Mléčné bakterie jsou součástí přirozené mikroflóry. Jsou důležité pro správný průběh trávení, pro obranu proti množení nežádoucích druhů střevních bakterií i pro tvorbu některých vitamínů skupiny B a ochranných látek. Jejich působení napomáhá při úpravě normální pohyblivosti střev, snižování hladiny cholesterolu v krvi a stimulaci imunitního systému.

Složení: laktóza, rostlinná kapsle (hypromelóza), sušená syrovátka, maltodextrin (plnidlo), živé probiotické kultury (Lacticaseibacillus rhamnosus 95%, Lactobacillus acidophilus 5%), stearát hořečnatý (protispékavá látka), kyselina askorbová (antioxidant). Celkový obsah probiotických bakterií: 2 miliardy CFU v jedné tobolce.                

CFU=jednotky tvořící kolonie

Doporučené denní dávkování:

Dospělí 2–4 tobolky denně před jídlem nebo během jídla, děti od 3 let 1–2 tobolky denně. Tobolku je možné otevřít a její obsah vysypat do malého množství vlažného nápoje nebo jogurtu.

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkováni. Přípravek nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 5-25°C. Skladování v chladničce napomáhá optimální stabilitě přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výhradní distributor pro ČR: ROUGIER s.r.o., Opletalova 1015/55, 110 00 Praha 1 

Výrobce: Lallemand Health Solutions Inc., Kanada

Parametry

SUKL název

Lactobacillus acidophilus tob.60

EAN

0819122004083

PDK

4790706

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]