Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Čaje
LEROS Bucco Cold Brew 20x1.5g

LEROS Bucco Cold Brew 20x1.5g

LEROS Bucco Cold Brew 20x1.5g

Čaje

Bylinná směs s bucco a mátou vytvořená speciálně pro přípravu osvěžujícího ledového nápoje. Celý popis

Dostupný
Lékarny

68 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

POPIS
Bylinná směs s bucco a mátou k přípravě „cold brew“, osvěžujícího ledového nápoje. Keř bucco, z něhož původní obyvatelé jihozápadní Afriky Khoikhoiové vyvinuli alkoholický nápoj známý jako buchu brandy, dává nápoji jedinečnou růžovofialovou barvu a originální chuť. Máta podtrhuje jeho osvěžující účinky a dodává mu závan kubánského mojita.
PŘÍPRAVA
 

1 nálevový sáček vložte do sklenice (250 ml) studené pitné vody a nechte luhovat 12–25 minut. Již po pár minutách se nápoj zabarvuje do fialova, aby nakonec získal jedinečnou růžovofialovou barvu. Připravuje se vždy čerstvý. Určeno k okamžité spotřebě.

 SLOŽENÍ: list bucco (55 %), nať máty peprné (20 %), květ ibišku (20 %), květ slézu (5 %)


DÁVKOVÁNÍ
Dospělí 1–3 sklenice denně. Těhotné a kojící ženy 1 sklenici denně. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let.

CHUŤ A VŮNĚ
V chuti i vůni dominuje list bucco, který může připomínat jalovec či černý rybíz. Při kratším luhování vynikne lehká svěží chuť bucco, při delším je obohacena o mátové tóny. Přidáním citronové šťávy se původní fialová barva pomalu ve hře odstínů mění na světle růžovou. Nápoj výborně chutná i oslazený cukrem či medem.

UPOZORNĚNÍ
Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku bylinné směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Bez chemických přísad a aromat Bez konzervačních látek. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Typ čajes: měs
Počet nálevových sáčků v balení: 20 ks
Hmotnost balení:20 g
Typ čajového sáčku: nálevový sáček
Chuť: bylinková
Udržitelnost: Kompostovatelný sáček bez kovové sponky, Papírový přebal bez PVC, Krabička z papíru s FSC certifikátem & bez celofánu

Parametry

SUKL název

LEROS Bucco Cold Brew nový 20x1.5g

Značka

EAN

8594740103746

PDK

5122719

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]