Úvod
Doplňky stravy
Hubnutí
LIFTEA Štíhlá linie Synefrin+ tob.60

LIFTEA Štíhlá linie Synefrin+ tob.60

LIFTEA Štíhlá linie Synefrin+ tob.60

Hubnutí

Liftea Štíhlá linie Synefrin je unikátní přípravek, jehož jednotlivé účinné složky pomáhají k lepší kontrole tělesné hmotnosti a metabolismu tuků, ke správnému trávení a úbytku tělesné hmotnosti.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

224 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Liftea Štíhlá linie obsahuje ojedinělou kombinaci bylin, bromelainu, synefrinu a vitaminu C. Může vás podpořit na cestě ke štíhlé postavě.

Synefrin se nachází v oplodí pomerančovníku hořkého a mimo jiné podporuje kontrolu tělesné hmotnosti a metabolismus lipidů.

Zelený čaj s vysokým obsahem polyfenolů přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a přirozenému odbourávání tuků, kontrole hmotnosti, normální hladiny cholesterolu a glukózy v krvi, ke správné funkci srdce, jater a normálnímu stavu kostí.

Garcinia kambodžská navozuje pocit sytosti a je tak vhodná pro kontrolu tělesné hmotnosti a podporuje metabolismus tuků.                    

Guarana přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a metabolismu tuků, dodává energii a napomáhá potlačit únavu, podporuje fyzickou i psychickou vitalitu

Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.

Liftea Štíhlá linie je ten pravý pomocník pro podporu vašeho zdraví, krásy a energie.

 

Produkt:

NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU ANI UMĚLÁ BARVIVA.

VHODNÉ PRO VEGETARIÁNY.

INFORMACE PRO DIABETIKY: NEBOSAHUJE PŘIDANÉ SACHARIDY.

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: 

1-2 tobolky denně, na lačno před jídlem (usnadní následné trávení) a zapít dostatečným množstvím tekutiny (1 - 2 sklenice).

Doporučujeme doplnit vhodnou fyzickou aktivitou, vyváženým jídelníčkem s dostatečným množstvím zeleniny  a kvalitním pitným režimem minimálně 2 litry tekutiny denně.

 

Balení: 60 tobolek (až dvou měsíční kúra)

Parametry

SUKL název

LIFTEA Štíhlá linie Synefrin+ tob.60

Značka

EAN

8594026238612

PDK

3471464

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]