Úvod
Fitness
Doplňky stravy
Litorsal šumivé tablety citron-máta 24 tablet

Litorsal šumivé tablety citron-máta 24 tablet

Litorsal šumivé tablety citron-máta 24 tablet

Doplňky stravy

Litorsal hydratuje tělo a účinně snižuje pocit žízně. Litorsal navíc pomáhá udržet rovnováhu elektrolytů a zajišťuje příjem glukózy, což hraje důležitou roli pro normální funkci srdce a mozku.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

126 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Litorsal hydratuje tělo a účinně snižuje pocit žízně. Litorsal navíc pomáhá udržet rovnováhu elektrolytů a zajišťuje příjem glukózy, což hraje důležitou roli pro normální funkci srdce a mozku. Litorsal hydratuje tělo a účinně snižuje pocit žízně. Draslík a vitamin C přispívají k normální funkci nervového a svalového systému. Vitamin C snižuje únavu a vyčerpání.

Dávkování: 1 tabletu 3x denně rozpusťte ve 200 ml vody.

Doporučení: Uchovávejte v originálním obalu při pokojové teplotě na suchém místě, mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkostí. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek je určen pro mládež a dospělé. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Zvýšená opatrnost u osob s hypertenzí kvůli přítomnosti sodíku v produktu. Použití při diabetu se nedoporučuje.

Parametry

SUKL název

Litorsal šumivé tablety citron-máta 24 tablet

EAN

5906204018115

PDK

3636215

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]