Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Čistící gely, pěny, mýdla
NEOSTRATA Clarify Targeted Clarifying gel 15g

NEOSTRATA Clarify Targeted Clarifying gel 15g

NEOSTRATA Clarify Targeted Clarifying gel 15g

Čistící gely, pěny, mýdla

Gel k lokálnímu ošetření projevů akné
Celý popis

Dostupný
Lékarny

642 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Tento gel je určený k lokálnímu ošetření akné. Při léčbě tohoto problému s pletí je proto velmi žádaným a vhodným doplňkem. Gel obsahuje trojnásobné složení AHA kyselin (kyselinu mandlovou, vinnou a citronovou) a také v léčbě akné dobře známou kyselinu salicylovou (2 %). Nakonec nechybí ani vitamin A. Kombinace těchto látek pomáhá co nejrychleji vyčistit a zahojit postižené místo, předejít další tvorbě akné a obnovit pokožku v dané lokalitě. Gel působí antibakteriálně, je bez parfemace.  
 

Použití: Gel aplikujte na vyčištěnou pokožku, a to přímo na konkrétní zánětlivé místo. Aplikaci opakujte zhruba 2x denně.  
 

Upozornění: Tento produkt obsahuje alfa hydroxykyseliny (AHA), které mohou zvýšit citlivost pokožky na sluneční záření. V případě pravidelné aplikace proto nezapomeňte chránit pleť i před sluncem a současně s gelem používat přípravek s vysokým SPF. Gel je určený pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby nevnikl do očí. Při zasažení očí gel důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo jakékoliv jiné podráždění, raději přerušte používání přípravku. Uchovávejte gel mimo dosah dětí. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc. Gel obsahuje arašídový olej.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Clarify Targeted Clarifying gel 15g

Značka

Výrobce

EAN

732013301446

PDK

3582468

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]