🚚 Měsíc dopravy ZDARMA 🚚

Úvod
Volně prodejné léky
NicoretteMint 4 mg lisované pastilky 2x40ks

NicoretteMint 4 mg lisované pastilky 2x40ks

Měsíc dopravy ZDARMA
1_213709

NicoretteMint 4 mg lisované pastilky 2x40ks

Volně prodejné léky

Lisované pastilky Nicorette Mint 4 mg pomáhají při odvykání kouření. Díky rychlému nástupu účinku zmírňují chuť na cigaretu a abstinenční příznaky. Neobsahují cukr. Balení obsahuje 80ks. Čtěte pozorně příbalový leták.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

643 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Zmírněte chuť na cigaretu již od 2 minut po požití s pastilkami Nicorette® Mint 4 mg. Jednoduché použití, osvěžující mátová příchuť, která dlouho vydrží. Balení je praktické a diskrétní. Stačí jej vložit do kapsy a můžete vyrazit. Dostupné v 4mg síle, pokud kouříte více než 20 cigaret za den. Pro rychlou úlevu od chuti na cigaretu a abstinenčních přízaků při odvykání kouření zvolte lisované pastilky Nicorette® Mint 4 mg.

Zmírněte chuť na cigaretu pomocí Nicorette® Mint lisovaných pastilek. Pastilky s obsahem nikotinu zmírňují chuť na cigaretu již od 2 minut po požití. Jednoduché řešení, jak zmírnit chuť na cigaretu, kdykoli a kdekoli díky diskrétnímu kapesnímu balení – stačí dát do kapsy a můžete vyrazit, díky čemuž budete vždy připraveni, když se objeví abstinenční příznaky či chuť zapálit si.

Udržitelné kartonové balení také přispívá ke snižování plastového odpadu. 4 mg síla je vhodná pro kuřáky s vyšší mírou závislosti, kteří kouří více než 20 cigaret denně nebo pociťují touhu zapálit si do 30 minut po probuzení. K dispozici je v 40 a 80 ks balení. Pokud potřebujete ulevit od chuti na cigaretu nebo se pokoušíte přestat kouřit, Nicorette® Mint lisované pastilky jsou jednoduchou volbou s rychlým nástupem účinku a příjemnou svěží příchutí. 
 

Hlavní benefity

  • ZMÍRŇUJÍ CHUŤ NA CIGARETU JIŽ OD 2 MINUT PO POŽITÍ - zmírněte chuť na cigaretu rychle a jednoduše s Nicorette® Mint lisovanými pastilkami
  • SNADNÁ A DISKRÉTNÍ POMOC PŘI ODVYKÁNÍ OD KOUŘENÍ – stačí vložit praktické balení do kapsy, kabelky, tašky nebo batohu a budete připraveni, kdykoli vás přepadne nutkání zapálit si. 
  • DOSTUPNÉ VE 2 VELIKOSTECH BALENÍ 40 a 80 ks v udržitelném obalu, který snižuje produkci plastového odpadu a ušetří až 85 % plastu v porovnání s předchozí verzí. 
  • VYBERTE SI SÍLU, KTERÁ JE PRO VÁS SPRÁVNÁ – 4 mg síla je vhodná pro kuřáky s vyšší mírou závislosti (kouří více než 20 cigaret denně nebo si zapálí cigaretu do 30 minut po probuzení). 


Odvykejte pomocí náhradní nikotinové terapie

Co je vlastně náhradní nikotinová terapie a jak funguje? 

Náhradní nikotinová terapie funguje tak, že uvolňuje terapeutický nikotin do krevního oběhu v mnohem nižších dávkách než v cigaretě – bez škodlivých chemikálií tabákového kouře, které mohou být zdraví škodlivé. Tímto způsobem ti pomáhá mírnit chuť na cigaretu. Náhradní nikotinová terapie vám poskytne nižší a kontrolovanější dávky nikotinu. Dávka se časem pomalu snižuje, dokud se nikotinu nebudete moci nadobro vzdát. Ukončení však bude stále vyžadovat tvoji vůli a úsilí.

Balení obsahuje 2x40 ks

Dávkování a způsob užití

Ukončení kouření okamžitě 

  • Cílem je ukončit kouření okamžitě a pastilky užívat ke zmírnění neodolatelné touhy po kouření. • Začněte užíváním 8 až 12 pastilek denně. Kdykoli dostanete chuť si zakouřit, vložte jednu pastilku do úst a nechte rozpouštět. • Tímto způsobem užívejte pastilky až 6 týdnů, a potom postupně snižujte jejich počet, který denně užíváte. • Až Vám budou stačit 1 až 2 pastilky denně, můžete užívání ukončit. Po ukončení kouření můžete někdy náhle pocítit neodolatelnou potřebu kouřit. V této situaci můžete pastilku znovu užít.

Ukončování kouření postupně 

  • Cílem je začít postupně nahrazovat několik Vašich cigaret pastilkou. Po dosažení cíle můžete ukončit kouření cigaret úplně a užívat dále jen pastilky. Nakonec ukončíte užívání pastilek. Když pocítíte neodolatelnou potřebu kouřit, užijte místo cigarety pastilku Nicorette Mint, která Vám pomůže tuto potřebu překonat. Snižte co nejvíce počet denně vykouřených cigaret. Jestliže po 6 týdnech užívání pastilek nejste schopen (schopna) snížit počet denně vykouřených cigaret, je zapotřebí se poradit s lékařem. Jakmile se cítíte být připraven(a), měl(a) byste ukončit kouření úplně. Nadále se řiďte výše uvedenými pokyny pro okamžité ukončení kouření. Udělejte to co možná nejdříve. Pokud Váš pokus ukončit kouření nebyl úspěšný během 6 měsíců užívání přípravku Nicorette Mint, poraďte se s lékařem. Nepřekračujte uvedené dávkování. Pečlivě dodržujte tento návod a neužívejte více než 15 pastilek denně (během 24 hodin). Pokud pociťujete potřebu užívat tento léčivý přípravek déle než 9 měsíců, poraďte se s lékařem

Složení

Léčivou látkou je nikotin. Jedna lisovaná pastilka (pastilka) obsahuje 4 mg nikotinu (jako nikotin-resinát). 

Pomocnými látkami jsou: jádro pastilky: mannitol ( E421), xanthanová klovatina, vysušené složené mentholové aroma (arabská klovatina (E414), aroma máty peprné, mentholové a cineolové), uhličitan sodný (E500) (i), sukralosa (E955), draselná sůl acesulfamu (E950), magnezium-stearát (E470b) potahová vrstva: hypromelosa (E464), složené tekuté mentholové aroma (aroma máty peprné, mentholové a cineolové), oxid titaničitý (E171), sukralosa (E955), mikrokrystalická celulosa (E460), hlinitokřemičitan draselný (E555), draselná sůl acesulfamu (E950), polysorbát 80 (E433). 

Pastilky Nicorette Mint neobsahují cukr.

Přípravek neužívejte při alergii na nikotin nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku, pokud jste mladší 12 let, a pokud nekouříte.

Parametry

SUKL název

Nicorette Mint 4mg pas.cmp.2x40

Farmakoterapeutická skupina

JINÁ LÉČIVA NERVOVÉHO SYSTÉMU

EAN

3574661776613

PDK

5089520

SUKL kód

0278587

ATC

NIKOTIN

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]