Úvod
NIVEA MEN Deep holicí gel 200ml

NIVEA MEN Deep holicí gel 200ml

NIVEA MEN Deep holicí gel 200ml

Holení už konečně nebude největším trápením dne! Gel na holení DEEP změkčuje vousy, zajišťuje snadný skluz holicího strojku a chrání pokožku před ostřím žiletky. Speciální složení s černým uhlím pleť hloubkově čistí a zanechává ji rozjasněnou, jemnou a hladkou. Konečně hladké oholení podle vašich představ: NIVEA MEN Gel na holení DEEP. Pro dokonalou péči černého uhlí vyzkoušejte také Vodu po holení DEEP. Celý popis

Dostupný
Lékarny

135 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

VAROVÁNÍ:
Varování: Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 3,5 % hmotnosti náplně je hořlavých.Změkčuje vousy a připraví je na holení.


 Působí jako ochranný štít před břity žiletky.
 Složení s černým uhlím čistí a rozjasňuje pleť.
 Lahev je vyrobena ze 100 % z recyklovaného hliníku.
 Dermatologicky testováno a schváleno.

1 NANESTE
Malé množství gelu aplikujte na navlhčenou pleť.

2 NAPĚŇTE
Vytvořte hustou pěnu a rozetřete ji na tváře i krk.

3 OHOLTE
Gel na holení vaše vousy změkčí a zajistí vám snadný skluz strojku.

4 PEČUJTE
Chraňte svou pokožku před vysušováním. Po oholení použijte hydratační krém.

Obsahuje:Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Charcoal Powder, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Parfum, CI 77266 (Carbon Black)

Parametry

SUKL název

NIVEA MEN Deep holicí gel 200ml 81789

Značka

EAN

9005800297156

PDK

3623106

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]