Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Na opalování
Krémy na opalování
PLEŤOVÝ KRÉM NA OPALOVÁNÍ SENSITIVE OF 50 50ml

PLEŤOVÝ KRÉM NA OPALOVÁNÍ SENSITIVE OF 50 50ml

PLEŤOVÝ KRÉM NA OPALOVÁNÍ SENSITIVE OF 50 50ml

Krémy na opalování

Pleťový krém na opalování s vysokým ochranným faktorem a šetrným složením je vhodný pro citlivou pleť. Chraňte svou pleť před sluncem: Pleťový krém na opalování Sensitive OF 50. Vyzkoušejte značku sluneční kosmetiky č. 1 na světě.*

Celý popis

Dostupný
Lékarny

288 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

  • Speciální složení pro citlivou pleť.
  • Vhodné pro každodenní použití i pod make-up.
  • Vysoká UV ochrana OF 50.
  • Neucpává póry.
  • Okamžitá ochrana před spálením.

POUŽITÍ

1 APLIKUJTE

Krém naneste na obličej. Vyhýbat se nemusíte ani očnímu okolí, krém je totiž oftalmologicky testovaný. Pozor ale na přímý styk s očima.

Pleťový krém na opalování Sensitive OF 50 je vhodný pro každodenní použití i pro ty, kteří mají citlivou pleť. Krém naneste ráno pod make-up. Díky lehké textuře se snadno vstřebá, nezanechá na pleti nepříjemný film a neucpává póry. Poskytuje pleti vysokou ochranu před sluncem díky ochrannému faktoru 50. Pleťový krém na opalování kromě vysokého ochranného faktoru obsahuje také výtažky z lékořice, která funguje jako silný antioxidant a pomáhá pleti aktivovat vlastní obranný mechanismus. Po nanesení krému můžete hned vyrazit za dobrodružstvím. Krém funguje okamžitě a chrání před slunečními alergiemi a podrážděním. Pokud máte citlivou pleť, sáhněte po: NIVEA Pleťový krém na opalování Sensitive OF 50.

*Zdroj: Euromonitor International Limited.; postavení značky NIVEA v kategorii sluneční kosmetika, zahrnující výrobky na opalování, po opalování a samoopalovací výrobky; maloobchodní prodeje v hodnotě za rok 2023."

VAROVÁNÍ:

Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nechte důkladně vstřebat a vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy, může zanechat stopy. Zabraňte styku s očima.

NeobsahujeParfém, Oxybenzone, Octinoxate, Octocrylene, Mikroplasty

Obsahuje:Aqua, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glyceryl Stearate, Tapioca Starch, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methylpropanediol, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Cocoglycerides, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Rapeseed Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Trisodium EDTA.

Parametry

SUKL název

NIVEA SUN Sensitive pleťový krém OF50 50ml 80460

Značka

Výrobce

EAN

4005900599100

PDK

5147187

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]