🚚 Měsíc dopravy ZDARMA 🚚

Úvod
Péče o matku a dítě
Pleny, kosmetika, hygiena
Vši a repelenty
Paranit Radikální šampon+hřeben

Paranit Radikální šampon+hřeben

Měsíc dopravy ZDARMA
681911838

Paranit Radikální šampon+hřeben

Vši a repelenty

Radikální šampon proti vším a hnidám Celý popis

Dostupný
Lékarny

312 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Chcete se bez stresu zbavit vší? Vyzkoušejte radikální šampon Paranit, který odstraní vši a hnidy a zároveň vlasy umyje. Paranit Radikální šampón zahubí vši v průběhu 10 minut a zároveň vlasy umyje. Ošetření je potřeba opakovat po 7 dnech.

Použití:

Paranit šamponu je stejně jednoduché, jako mytí vlasů. Ošetřuje od vší a hnid a zároveň pečuje o vlasy. Po jeho použití není již potřeba použít další přípravek. Neobsahuje chemické insekticidy, ale kvalitní patentovanou přírodní recepturu. Má dvojí účinek, vši a hnidy nejdříve udusí a pak dehydruje.

Dávkování 

Na suché vlasy rovnoměrně naneste dostatečné množství šamponu Paranit. Dbejte na to, abyste pokryli všechny vlasy a pokožku celé hlavy. Důkladně vmasírujte od kořínků ke konečkům, nevynechejte krk a pokožku za ušima. Nechejte působit 10 minut. Po 10 minutách šampon zpěňte dostatečným množstvím vody. Pečlivě vlasy umyjte a opláchněte. Dbejte na to, aby ve vlasech nezůstaly zbytky šamponu. Před vysušením vlasů odstraňte vši a hnidy pomocí hustého kovového hřebene na vši. Proceduru opakujte znovu za 7 dní.

Složení

Parafín (minerální olej), laureth, laureth sulfát, eiethanolamid kokosového oleje, akrylátový kopolymer, iso-dodekan, geraniol, fenyletyl fenylacetát, citronellol, nerolidol (směs cis- a trans- izomerů), geranylacetát, sezamový olej.

Upozornění

Ukládejte mimo dosah dětí.
Zamezte kontaktu s očima a sliznicemi.
Objeví-li se vyrážka nebo známky podráždění/alergie, přípravek přestaňte okamžitě používat.

Parametry

SUKL název

Paranit Radikální šampon+hřeben

Výrobce

EAN

5400951003863

PDK

3359396

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]