🚚 Měsíc dopravy ZDARMA 🚚

Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
PLANTHÉ Arganový olej regenerační 50 ml

PLANTHÉ Arganový olej regenerační 50 ml

Měsíc dopravy ZDARMA
Planthe-Arganovy_olej_50-ml_RGB.png

PLANTHÉ Arganový olej regenerační 50 ml

Pleťová séra

PLANTHÉ Arganový olej regenerační obsahuje unikátní kombinaci zvláčňujícího a hydratujícího arganového oleje s extrakty z granátového jablka a rozmarýnu lékařského. Celý popis

Dostupný
Lékarny

398 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

PLANTHÉ Arganový olej regenerační obsahuje unikátní kombinaci zvláčňujícího a hydratujícího arganového oleje s extrakty z granátového jablka a rozmarýnu lékařského. Tento lékárenský kosmetický přípravek slouží k

• intenzivní hydrataci a zvláčnění pokožky,
• hloubkovému vyživení pleti,
• účinné regeneraci a omlazení pleti.

Obsažený rozmarýn má významnou čistící a regenerační aktivitu, která poskytuje pleti důkladnou a šetrnou očistu. Účinné přírodní látky izoflavonoidy z granátového jablka dodávají oleji intenzivní omlazující účinek. Arganový olej má výjimečné vlastnosti pro pleť. Je totiž zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitaminů, izoflavonů a dalších přírodních látek s čistícím a zklidňujícím účinkem.
PLANTHÉ Arganový olej vaši pokožku hloubkově vyživí, dokonale zregeneruje, omladí a zanechá ji sametově hebkou. Jeho lehká vůně navíc dodá pokožce neodolatelnou svěžest.

PLANTHÉ Laboratories je prémiová řada lékárenské kosmetiky, jejíž jediněčnost spočívá v kombinaci rostlinných olejů farmaceutické kvality s přírodními účinnými látkami pro krásnou a zdravou pleť.
PLANTHÉ – zdraví a krása v jedné kapce

Použití: Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti. Olej naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte. Olej je určen pro obličej, oblast dekoltu a ruce. Lze použít také k přípravě pleťových masek nebo k masáži.

Skladování: Při pokojových teplotách 15–25 °C. Skladovat na suchém a tmavém místě. Chránit před přímým účinkem slunečních paprsků i před mrazem. Po aplikaci vždy originální balení pečlivě uzavřete.

Upozornění: Nepoužívat při přecitlivělosti na obsaženou složku. Ukládejte mimo dosah dětí. Určeno k zevnímu použití! Spotřebujte do 3 měsíců od otevření.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. Vyrobeno v ČR.

Parametry

SUKL název

PLANTHÉ Arganový olej regenerační 50 ml

EAN

8594059738714

PDK

3993129

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]