Úvod
💊 Letní lékárnička
Hmyz
Repelenty
Repelent Predator MAXX sprej 90ml

Repelent Predator MAXX sprej 90ml

Repelent Predator MAXX sprej 90ml

Repelenty

Univerzální repelent pro použití ve všech zeměpisných pásmech proti všem druhům komárů a klíšťat včetně tropických vysoký obsah účinné látky, pro extrémní použití, k delšímu pobytu v přírodě, při zvýšené fyzické aktivitě. Celý popis

Dostupný
Lékarny

235 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Aerosolový repelent pro extrémní použití v kapesním balení. Chrání proti komárům, klíšťatům, muchničkám a dalšímu hmyzu.

Univerzální repelent pro použití ve všech zeměpisných pásmech proti všem druhům komárů a klíšťat včetně tropických
vysoký obsah účinné látky, pro extrémní použití, - k delšímu pobytu v přírodě, při zvýšené fyzické aktivitě
- vhodný pro děti od 2 let
- k aplikaci na pokožku i oděv
- dlouhodobá ochrana pokožky 6-10 hodin

Účinnost testována laboratorně i terénně v záplavových oblastech lužních lesů SZÚ Praha. Dermatologicky testováno SZÚ Praha. Výhoda u aerosolové aplikace spočívá v dokonalejším rozptýlení na všechny body těla, obuvi a oděvů. Toho docílíte u výrobků PREDATOR díky 360° ventilu, dokonalému roztoku a jemnému rozprachu. Tohoto efektu nedocílíte u spreje s mechanickým rozprašovačem jiných značek, kde při rozprachu ošetříte jen ohraničené kruhy, mezi kterými se hmyz dostane na neošetřené místo a bodne. Bezpečnostní pojistka proti náhodné manipulaci.

Dávkování
Díky dokonalému roztoku a 360° ventilu umožňuje 100% dávkování ve svislé i vodorovné poloze.
Další bezpečnostní opatření: Při přímé aplikaci na pokožku u dětí do 12 let je možné přípravek aplikovat maximálně 1 x denně 6g. U dětí starších 12 let a dospělých je možné přípravek aplikovat maximálně 2 x denně 6g. 1sec aplikace je 1ml látky.

Složení
Účinná látka: DEET 50 % (500 g / kg), Geraniol

Upozornění
Repelent používejte bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte štítek a informace o přípravku. Neaplikujte přípravek na tváře ani v okolí očí. Při aplikaci chraňte oči dítěte a zabraňte vdechnutí přípravku. 

Parametry

SUKL název

Repelent Predator MAXX sprej 90ml

EAN

8595117102829

PDK

4879343

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]