Úvod
REVMABLOK AKUT FORTE 125 ml

REVMABLOK AKUT FORTE 125 ml

REVMABLOK AKUT FORTE 125 ml

Omezuje bolest, zklidňuje zánět i otok a zlepšuje hybnost kloubů. Unikátní kombinace léčivé rašeliny a bylin na ztuhlé a revmatické klouby.
Celý popis

Dostupný
Lékarny

216 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

REVMABLOK® AKUT FORTE - mast na bolest revmatických a ztuhlých kloubů

REVMABLOK® AKUT FORTE je inovovaný zdravotnický prostředek určený k masáži bolestivých a ztuhlých kloubů. Účinně omezuje příznaky revmatického postižení kloubů, jako jsou bolest, ztuhlost, brnění a trnutí a podporuje jejich regeneraci. Výrazně přispívá ke zklidnění zánětu i otoku a zlepšuje hybnost kloubů. Je vhodný jak při revmatické bolesti kloubů, tak také při degenerativním postižení kloubů nebo při přetížení kloubů. Příjemná, nelepivá a snadná aplikace. 

REVMABLOK® AKUT FORTE obsahuje léčivou rašelinu a přírodní extrakty šišáku, rozmarýnu, kostivalu a bazalky.
Aplikace formou masáže klouby uvolňuje, aktivuje protizánětlivé účinky, omezuje bolest, brnění a trnutí kloubů a zklidňuje otoky. Opakovanou aplikací formou masáže se účinnost přípravku zvyšuje. 
Mast na bolest revmatických a ztuhlých kloubů pro:
- účinné omezení bolesti, brnění a trnutí kloubů
- uvolnění ztuhlých kloubů a zlepšení jejich hybnosti
- zklidnění zánětu a otoku

Použití: Přípravek je určený k lokální zevní aplikaci na klouby. Přiměřené množství přípravku (dle velikosti kloubu) naneste a krouživými pohyby 3–6krát denně vmasírujte do kůže. Maximálně aplikujte 8krát denně na stejné místo kůže.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě +15 až +25 °C. Chraňte před slunečním zářením, mrazem a vysokými teplotami. Skladujte mimo dosah dětí! Po aplikaci originální balení dobře uzavřete.
Upozornění: Neaplikujte na poraněnou kůži. Prostředek není vhodný pro malé děti a těhotné ženy. Neaplikujte v okolí očí, na sliznice a prsa. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepoužívejte po uplynutí doby spotřeby. Aplikujte krátkodobě do odeznění akutních potíží. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření.

Parametry

SUKL název

REVMABLOK AKUT FORTE 125 ml

EAN

8594027710285

PDK

4966918

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]