Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Problematická
Rosalique 3v1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 30ml

Rosalique 3v1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 30ml

Rosalique 3v1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 30ml

Problematická

Okamžitě kryje, jemně pečuje a dlouhodobě chrání pleť, vhodný pro pleť se sklonem k růžovce, kuperóze, erytému, akné, keratóze, pleť s pilaris a nerovnoměrný tón pleti, ochranný faktor SPF50, zelená krémová textura se změní dle vašeho tónu pleti.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

697 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Obrázek6

O značce Rosalique

Rosalique, je výjimečný v tom, že jeho lehká konzistence pleť nezatěžuje, neucpává póry, a proto je vhodný pro každodenní použití buď jako:

1.      Ochranný krém proti slunci, protože chrání s faktorem SPF 50

2.      Podklad pod make-up

3.      Korektor na zarudlá místa

4.      Jemný make-up, jelikož i tónuje pleť.

Rosalique 3 v 1 působí jako cílená dermokosmetika pro citlivou a zarudlou pleť. Obsahuje unikátní zelené mikrokapsle, které okamžitě maskují zarudnutí a nedokonalosti pleti. Kapsle se po aplikaci na pleť rozpadnou a umožní tak pigmentům perfektní a dlouhodobou korekci v pleťovém tónu. Pleť je díky tomu sjednocená, tónovaná a jakékoli zarudnutí je redukováno!

Hlavním bonusem ROSALIQUE 3 v 1 je, že díky speciálnímu složení dokáže při delším používání zarudnutí a podráždění šetrně a efektivně uklidnit.

Proč je Rosalique tak efektivní? Protizánětlivý extrakt získaný z německého heřmánku snižuje zarudnutí a přispívá k regeneraci. Přírodní vulkanický minerál zeolit absorbuje toxiny a kovy, které pleť vstřebává z okolního životního prostředí a zmírňuje nepříjemné svědění. Vitamin B5 obsažený v pantenolu zlepšuje hydrataci a urychluje hojení, zatímco vitamíny A, F a E upravují pH pleti a pečují o její zjemnění, změkčení a hydrataci.

Jako podpora pro péči o problematickou pleť byly vyvinuty další 2 produkty čistící pleťové mléko 3 v 1 a noční krém.

Výsledky

Obrázek7

Filosofií značky Rosalique je přinést každé ženě možnost vyřešit estetický problém se začervenalou pletí, ochránit ji, cítit se skvěle a užít si sociální kontakty.

Vlastnosti:

Obrázek8

Dermatologicky testováno

Rozsáhlé testy osvědčily maximální vhodnost pro citlivou pokožku.

Testováno po dobu osmi týdnů nezávislým britským Good Housekeeping Institute, který je nejuznávanějším spotřebitelským institutem ve Velké Británii.

  • 85 % testujících uvedlo: „Přípravek okamžitě po aplikaci způsobil, že moje pleť vypadala méně zarudlá.“
  • 72 % testujících uvedlo: „Po osmi týdnech používání přípravku se celkové zarudnutí mého obličeje zklidnilo a zredukovalo.“ 
Obrázek9

Technologie mikrokrytí

Zajišťuje okamžité skvělé zakrytí zarudlé pleti a přirozený vzhled. Lze ho jednoduše vrstvit.

Obrázek10

Dlouhodobě redukuje zarudnutí

JAK APLIKOVAT ROSALIQUE 3 v 1?

Rosalique lze použít jako tónovací hydratační krém, jako korektor pro zakrytí červených skvrn nebo jako podkladovou bázi neutralizující zarudnutí pod Váš oblíbený make-up.

Při prvním použití přípravku Rosalique se nelekejte: je jasně zelený!

Při vmasírování přípravku do pokožky zelená barva zmizí a přípravek se přizpůsobí tónu Vaší pleti.

Začněte tím, že použijete malé množství přípravku Rosalique. Pokud si přejete větší krytí, můžete nanést více vrstev.

Aplikujte na důkladně vyčištěný a hydratovaný obličej. Pro čištění můžete použít Rosalique čistící balzám 3 v 1.

Rosalique doporučujeme nanášet prsty nebo kosmetickým štětcem.

Obrázek1

Účinné látky

Bambucké máslo

Bambucké máslo, Butyrospermum parkii, je extrahováno z ořechu afrického bambuckého stromu. Má hojivé a hydratační vlastnosti, které tlumí záněty a zklidňují pokožku. Je bohatý na vitamíny A a F, o kterých je známo, že podporují léčbu červených atopických kožních onemocnění.

Bambucké máslo také obsahuje tokoferol, jinak známý jako vitamín E, který je živinou i antioxidantem. Vitamín E neutralizuje volné radikály, které mohou poškodit kožní buňky. Výzkumy ukazují, že dlouhodobé používání bambuckého másla může výrazně vyléčit poškození pokožky a zlepšit vlhkost pokožky.

Bohatá textura nepřekrví pokožku, protože ji tvoří přírodní rostlinné oleje, nikoli minerální oleje. Minerální oleje obsažené v produktech mají tendenci překrvovat pokožku a jsou obvykle vedlejším produktem ropného průmyslu.

Vlastnosti bambucké másla:

  • Chrání pokožku před změnami prostředí a stresem, skvělý antioxidant
  • Tlumí zánět a zarudnutí kůže
  • Zlepšuje hydrataci pokožky bez jejího překrvení
  • Zklidňuje, vyživuje a zklidňuje suchou a citlivou pokožku
  • Vhodné pro všechny typy pleti
Obrázek2

Alfa bisabolol/Heřmánek

Esenciální olej z heřmánku (Anthemis nobilis oil) se již léta používá pro své bylinné léčivé účinky. Tuto léčivou bylinu lze nalézt v Evropě a Asii.

Bisabolol je známá složka zklidňující pokožku. Vyskytuje se ve dvou různých formách a jednou z nich je alfa-bisabolol, který se získává z heřmánku.

Alfa-bisabolol se běžně vyskytuje v mnoha pečujících produktech včetně hydratačních přípravků, čisticích prostředků a sér. Má zklidňující účinky díky svým protizánětlivým vlastnostem. Doporučuje se zejména pro citlivou pleť.

Vlastnosti heřmánku:

  • Zklidňuje a zmírňuje podráždění pokožky
  • Má protizánětlivé a hojivé vlastnosti
  • Snižuje a zklidňuje zarudnutí
Obrázek3

Panthenol

Panthenol, známý jako provitamín B5, je oblíbenou složkou v produktech péče o pleť díky své schopnosti přitahovat a zadržovat vlhkost. Při lokální aplikaci se přeměňuje na kyselinu pantotenovou, což je přirozeně se vyskytující látka v těle. Kyselina pantotenová je vitamín B-komplexu, který lze nalézt také v rýži, otrubách a mnoha dalších potravinách. Tento vitamín je nezbytný pro oxidaci tuků a sacharidů.

Studie ukázaly, že panthenol rychle zvyšuje hydrataci pokožky a zároveň snižuje ztrátu vody v kůži. Celkový výsledek při aplikaci panthenolu a jeho přidání do produktů péče o pleť zlepší pocit a vzhled pokožky. Dodá pleti pružnější vzhled.

Panthenol je také účinná protizánětlivá složka, která ulevuje citlivé pokožce, ale také pomáhá zklidnit suchou a zarudlou, podrážděnou pokožku.

Vlastnosti panthenolu:

  • Zvyšuje hydrataci pokožky
  • Tlumí zánět, podráždění a zarudnutí pokožky
  • Zklidňuje a vyživuje suchou a citlivou pokožku
  • Vhodný pro všechny typy pleti
Obrázek5

Zeolit

Zeolit je porézní hornina mletá na jemný prášek pro použití v kosmetickém a zdravotnickém průmyslu. Minerál se ukázal jako silný antioxidant, který neutralizuje volné radikály, které mohou způsobit poškození buněk. Může zlepšit vzhled kožního zánětu nebo zjizvené pokožky způsobené neustálým škrábáním ekzému.

Zeolit ukládá do pokožky zdraví prospěšné minerály, jako je hořčík, draslík, sodík, vápník a železo. Tyto minerály mohou zlepšit texturu pokožky a snížit zarudnutí a záněty, takže je vynikající pro suchou, poškozenou a na ekzémy náchylnou pokožku.

Vlastnosti zeolitu:

  • Chrání před volnými radikály
  • Snižuje zánět a zarudnutí kůže
  • Zlepšuje vzhled jizev
  • Detoxikujte pokožku od alergenů a tím posiluje vlastní imunitní systém
Obrázek4

Parametry

SUKL název

ROSALIQUE 3v1 Anti-Redness Miracl.Form. SPF50 30ml

Značka

EAN

5060130034639

PDK

5007977

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]