Úvod
Péče o matku a dítě
Dětská výživa
Kojenecká mléka
Sunar Expert AR+Comfort 2

Sunar Expert AR+Comfort 2

Sunar Expert AR+Comfort 2

Kojenecká mléka

Sunar Expert AR+Comfort 2 dietní potravina pro zvláštní lékařské účely vhodná pro výživu kojenců od narození, pokud nemohou být kojeni. Sunar Expert AR+Comfort 2 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců, kteří trpí buď drobným ublinkáváním nebo mají zácpu či koliky. 
Celý popis

Dostupný
Lékarny

479 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

B1_1195x400px_Complex2-5_CZ

Sunar Expert AR+Comfort 2 představuje řešení 3 v 1 pro nejčastější zažívací problémy, jako je ublinkávání, zácpa či kolika. Obsahuje látky podle vzoru mateřského mléka, včetně mléčného tuku, který mu dodává lahodnou mléčnou chuť a díky kterému ho děti velmi dobře přijímají. Obsahuje také speciální účinnou látku karubin, získávanou ze semen svatojánského chleba a škrob, které společně přispívají k zahuštění žaludečního obsahu, a tím snižují výskyt ublinkávání. Se Sunarem tedy nemusíte dělat kompromisy a vaše dítě bude mít spokojené bříško. Protože dobře živené dítě, které netrápí zažívací problémy, je šťastné dítě. A to je to nejdůležitější.

 

Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Sunar Expert AR+Comfort 2 je pokračovací kojenecká výživa určená jako součást smíšené stravy pro kojence od ukončeného 6. měsíce, pokud nemohou být kojeni a není vhodný jako jediný zdroj výživy. Sunar Expert AR+Comfort 2 musí být používán pouze pod lékařským dohledem. Doporučené denní dávky mléka jsou orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením pediatra. Pro zdraví kojenců a malých dětí je důležité správné dodržování návodu na přípravu, používejte pouze přiloženou odměrku, neměňte poměr prášku a vody. Pro každé krmení používejte vždy čerstvě namíchanou porci. Nespotřebovanou porci neuchovávejte a znovu nepodávejte. Připravené mléko ihned spotřebujte - nejdéle do 1 hodiny. Při krmení neponechávejte dítě bez dozoru, hrozí riziko zalknutí. Jakékoliv další dotazy ohledně přípravy a dávkování konzultujte s ošetřujícím lékařem. Při nesprávném skladování a nedodržení správného návodu na přípravu může dojít k ohrožení zdraví dítěte. Po konzumaci mléka zejména před spaním dbejte na hygienu ústní dutiny.

 

Složení: Odtučněné mléko, smetana (obsahuje mléčný tuk), demineralizovaná syrovátková bílkovina (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), galaktooligosacharidy (GOS) (z mléka), kukuřičný škrob, maltodextrin, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), karubin 1 %, emulgátor: sójový lecitin, rybí olej, chlorid draselný, citronan sodný, citronan vápenatý, antioxidant: (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů, L-askorbyl-6-palmitát), cholin chlorid chlorid, uhličitan vápenatý, olej z Mortierella alpina, kyselina L-askorbová, síran hořečnatý, hydroxid draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečné, difosforečnan železitý,  taurin, hydroxid vápenatý, inositol, síran železnatý, cytidin 5´-monofosforečnan (CMP), síran zinečnatý, sodná sůl uridin 5´-monofosforečnanu (UMP), retinyl acetát, D-pantothenát vápenatý, cholekalciferol, L-karnitin, adenosin 5´-monofosforečnan (AMP), sodná sůl guanosin 5´-monofosforečnanu (GMP), sodná sůl inosin 5´-monofosforečnanu (IMP), fytomenadion, síran měďnatý, nikotinamid, D-biotin, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, jodid draselný, kyselina listová, síran manganatý, seleničitan sodný.

 

Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Vždy podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin. Nespotřebovanou porci dále neuchovávejte a znovu nepodávejte. Po přípravě každé dávky balení vždy pečlivě uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů.

 

Příprava:

1) Pečlivě si umyjte a osušte ruce. Vysterilizujte dudlík, lahev a kroužek tak, že je ponoříte do vařící vody na 10 minut.
2) V jiné nádobě převařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji vychladnout např. ve vodní lázni na 40 °C. Vlijte požadované množství do vysterilizované lahve (viz dávkovací tabulka). Nespotřebovanou převařenou vodu již pro další přípravu mléka nepoužívejte.
3) Naplňte odměrku vrchovatě práškem, přebytek zarovnejte ostřím nože a vsypte do lahve požadovaný počet odměrek (viz dávkovací tabulka). Dobře zavřete a důkladně protřepejte, až se prášek rozpustí. Používejte vždy pouze přiloženou odměrku.
4) Před podáváním dítěti si zkontrolujte na vnitřní straně zápěstí, že teplota mléka není vyšší než 37–40 °C. Připravenou porci ihned podávejte.

 

Zarovnaná odměrka obsahuje 4,3 g Sunar Expert AR/Comfort 2 a odpovídá 90,3 kJ (21,6 kcal). 100 ml Sunar Expert AR/Comfort 1 = 3 zarovnané odměrky odměrky (13 g prášku) + 90 ml vody. 

B2_1195px banner uzky Complex_CZ

Parametry

SUKL název

Sunar Expert AR+Comfort 2 700g

Značka

Výrobce

EAN

8592084418939

PDK

4883279

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]