Úvod
Trifolac Forte cps.10

Trifolac Forte cps.10

Trifolac Forte cps.10

Moderní probiotikum se třemi pečlivě vybranými střevními kmeny, vč. Lactobacillus rhamnosus SP1. Vhodné i k antibiotikům. 

Celý popis

Dostupný
Lékarny

91 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

VÁM POMŮŽE OBNOVIT A UDRŽET HARMONII VAŠEHO ZAŽÍVACÍHO APARÁTU

Trifolac Forte je zástupcem 3. generace probiotických produktů, který splňuje požadavky mezinárodních doporučených postupů CRN1 a IPA2 z roku 2017. Ty zejména zdůrazňují, aby byly u výrobku plně identifikovány použité bakteriální kmeny (tzv. „rodný list“ bakteriálního kmene neboli kód, pod kterým je daný kmen celosvětově registrován). Každý kmen je totiž jiný „živočich“ s unikátním souborem vlastností a schopností, kvůli kterým si ho jako pomocníka „najímáte“.

Trifolac Forte obsahuje tři extenzivně klinicky zdokumentované střevní kmeny.

Lactobacillus rhamnosus GG (SP1) je jeden z nejobdivovanějších a nejceněnějších probiotických kmenů. Historie jeho výzkumu sahá až do roku 1983, kdy byl izolován z lidského zdroje. Od té doby se stal nejpoužívanějším probiotickým kmenem na světě a v současnosti je považován za zlatý standard střevního probiotika s počtem publikovaných klinických studií přesahující číslo 300.

Bifidobacterium animalis, ssp. lactis BLC1 je nejlépe zdokumentovaný kmen z rodu bifidobakterií s cca 180 publikovanými klinickými studiemi. Lactobacillus acidophilus LA1 je nejmladší z naší trojice (150 studií). Tyto dva kmeny jsou ve světě probiotik oblíbenou kombinací pro své výhodné komplementární vlastnosti.

Parametry

SUKL název

Trifolac Forte cps.10

EAN

8594169228068

PDK

4979457

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]