🚚 Měsíc dopravy ZDARMA 🚚

Úvod
Doplňky stravy
Klouby, kosti, svaly
Vital Proteins Matcha Collagen 341g

Vital Proteins Matcha Collagen 341g

Měsíc dopravy ZDARMA
Matcha-Collagen_FOP.jpg

Vital Proteins Matcha Collagen 341g

Klouby, kosti, svaly

Vital Proteins Matcha Collagen je směs čaje matcha a kolagenových peptidů v prášku. Matcha obsahuje L-theanin a kofein, který podporuje soustředění.

Celý popis

Nedostupný
Lékarny

1 019 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

VIT-1140x330-matcha

Víte, že nám po 25. roku života začíná klesat vlastní tvorba kolagenu až o 1 % ročně?

 

Kolagen přitom tvoří až třetinu bílkovin v našem těle a je nepostradatelný pro kvalitu vlasů, nehtů, kostí, šlach, kloubů a kůže. I díky němu naše tělo funguje tak, jak má.

Proč Vital Proteins?

 

Vital Proteins je řada kolagenových doplňků stravy pro mladistvý vzhled a zdravý životní styl. Kolageny Vital Proteins jsou hydrolyzované a bioaktivní, díky čemuž je naše tělo snadno tráví a vstřebává.

 

Vital Proteins Matcha Collagen je směs zeleného čaje matcha a kolagenových peptidů v prášku – skvěle vám nahradí ranní kávu a zároveň dodá kolagen, který vaše tělo potřebuje.

500x300-icons-matcha-02
500x300-matcha-03

Věříme, že si zasloužíte vysoce kvalitní kolagen. Zavázali jsme se k tvorbě prémiových produktů, které jsou vytvořeny z jednoduchých ingrediencí a neobsahují umělá dochucovadla ani barviva. Vital Proteins Matcha Collagen obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí hydrolyzované kolagenové peptidy, prášek ze zeleného čaje matcha a prášek z kokosové vody.

VIT-1140x330-icon-matcha

„Vždy jsem se snažila o sebe a svou pohodu pečovat.
To je také důvod, proč jsem již před lety začala používat Vital Proteins.“
Jennifer Aniston

Proč používat matcha místo jakéhokoli jiného zeleného čaje? V porovnání s jinými zelenými čaji obsahuje matcha přibližně 137× více antioxidantů! Matcha obsahuje kromě kofeinu i přirozeně se vyskytující sloučeninu zvanou L-Theanin. Ukázalo se, že L-Theanin ve spojení s kofeinem podporuje soustředění a navozuje pocity klidu a uvolnění bez pocitu ospalosti.

 

Využijte kolagen naplno!

VIT-1140x330-icon matcha

Dávkování

Smíchejte 1 odměrku s 250 ml tekutiny a důkladně promíchejte. Denně užívejte max. 1 odměrku.

 

Složení

kolagenové peptidy z hovězího, prášek ze zeleného čaje matcha (Camellia sinensis (L.) Kuntze), prášek z kokosové vody (Cocos nucifera) 14 %. Může obsahovat stopy mléka.

 

Upozornění

Doplňky stravy. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem do 3 let. Obsahuje kofein (50 mg / jedna porce). Nedoporučuje se těhotným ženám a dětem.

500x300-matcha-04

Parametry

SUKL název

Vital Proteins Matcha Collagen 341g

EAN

8593893783942

PDK

4821493

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]