Úvod
Péče o matku a dítě
Pleny, kosmetika, hygiena
Krémy, mléka, oleje a masti
WELEDA 24h Expresně hydratující tělové mléko 200ml

WELEDA 24h Expresně hydratující tělové mléko 200ml

WELEDA 24h Expresně hydratující tělové mléko 200ml

Krémy, mléka, oleje a masti

Jemné a přesto silně hydratační tělové mléko, které dokáže pokožce poskytnou okamžitou hydrataci a osvěžení. Pocitu lehkosti a osvěžení je dosaženo díky vysokému podílu Aloe vera a citrusové parfemace, která navozuje pocit osvěžení, lehkosti a je ideální na jarní a letní měsíce. Mléko má nejmenší podíl lipidů z celé naší řady, díky čemuž se vstřebává nejrychleji. Díky této vlastnosti je ideální na použití ráno, kdy většinou spěcháme a nemáme čas vyčkávat, než se pečující produkt dostatečně vstřebá do pokožky. Celý popis

Dostupný
Lékarny

293 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

V každé lahvičce tělového mléka je obsažena vůně z jednoho celého citronu.

•Vhodný pro všechny typy pokožky, převážně pro pokožku dehydratovanou a normální. (u suché pokožky nutno kombinovat s jiným mlékem, případně olejem)

•Obsahuje 16 % lipidů

•84 % organických složek

•Vhodné pro vegany

•24hodinová hydratace

Použití:

Poskytuje okamžité zlepšení hydratace do 30 minut od aplikace. Za 14 dní (používání 2x denně) zlepšuje uchovávání hydratace až o 90 %.Po 4 týdnech používání (2x denně) zákazníci hlásí: 83 % zlepšení pružnosti pokožky, 87 % oceňuje velmi rychlé vstřebávání bez pocitu mastnoty.

Složení: Voda, šťáva z aloe vera, slunečnicový olej, glycerin, kaprylové/kaprinové triglyceridy, alkohol, glyceryl stearát citrát, betaine, kokosový olej, bambucké máslo, karagenan, xantanová guma, mořská sůl, tokoferol, kyselina citronová, sodium stearoyl glutamát, parfum, limonene, linalool, geraniol, citral, coumarin

Z esenciálních olejů/rostlinných extraktů

Organické

Parametry

SUKL název

WELEDA 24h Expresně hydratující tělové mléko 200ml

Značka

Výrobce

EAN

4001638529372

PDK

4625639

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]