Úvod
Péče o matku a dítě
Pleny, kosmetika, hygiena
Krémy, mléka, oleje a masti
WELEDA Mandlový pleťový krém 30 ml

WELEDA Mandlový pleťový krém 30 ml

WELEDA Mandlový pleťový krém 30 ml

Krémy, mléka, oleje a masti

Jemný neparfemovaný denní i noční krém pro citlivou pleť s náchylností k podráždění. Přípravky mandlové péče o pleť Weleda se zvlášť dobře hodí jako základní řada k péči o citlivou pleť. Citlivou pleť šetří a umožní jí regeneraci. Celý popis

Dostupný
Lékarny

385 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Výživná denní i noční péče pro extrémně citlivou pokožku

Obzvlášť jemný, neparfemovaný denní i noční krém pečuje o velmi citlivou pleť s náchylností k podráždění. Zklidňuje pokožku, obnovuje její přirozené funkce, vyživuje ji a chrání před vlivy vnějšího prostředí. Po použití je pleť svěží, příjemně vláčná a hebká na dotek. Základem je čistý mandlový olej v BIO kvalitě. Cíleně vybrané čistě přírodní suroviny redukují podráždění pleti a červenání. Vhodný pro denní i noční péči. Pro všechny věkové kategorie.

Dermatologicky testováno na citlivou pokožku.

Přípravek obsahuje pouze čisté přírodní suroviny.

Použití: Aplikujeme ráno a večer na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a jemnými krouživými pohyby vmasírujeme. Nanášíme jen takové množstvíkrému, které pokožka snadno vstřebá.

Složení: Voda, mandlový olej, alkohol, glyceryl stearát SE, hydrolyzovaný včelí vosk, švestkový olej, glycerin, xantanová guma, kyselina mléčná

Parametry

SUKL název

WELEDA Mandlový pleťový krém 30ml

Značka

Výrobce

EAN

4001638086004

PDK

2440544

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]