Úvod
Magazín
Kam pro léky?

Kam pro léky?

Značka Moje lékárna sdružuje tradiční české lékárníky z celé České republiky. V současné době najdete naše značkové lékárny na více než 370 místech. Tentokrát vám přestavujeme jednu lékárnu v Ostravě a dvě v jejím bližším okolí, v Hrabyni a Vratimově.

Lékárna Hrabyně

Lékárnu najdete přímo v areálu Rehabilitačního ústavu Hrabyně, který patří mezi špičková zařízení poskytující co nejlepší možnou péči klientům po úrazech, cévních mozkových příhodách nebo onemocněních pohybového ústrojí či nervového aparátu.

Lékárna se zabývá výdejem léčiv na lékařský předpis (poukaz) i individuální přípravou léčiv. Nabízí rovněž široký sortiment volně prodejných léčiv a potravinových doplňků. Prodává značkovou kosmetiku Yodeyma, přípravky pro péči o chrup a zdravotnický materiál. 
Zajišťuje také dodávku veterinárních volně prodejných léčiv. Vzhledem k lokalitě, kde se nachází, je tato lékárna schopna pro své klienty zajistit celou řadu rehabilitačních a inkontinenčních pomůcek. 
Bezbariérový přístup je samozřejmostí. Nedílnou součástí práce lékárny je i poradenská a konzultační činnost, která vytváří zdravý a pevný vztah se stálými i novými klienty.

Otevírací doba: pondělí–pátek 8:00–17:30.

 

Sano Přívoz

Lékárna se nachází v moderním nákupním centru OC Koksovna. Nabízí široký sortiment léčiv a doplňků stravy, disponuje vlastní laboratoří s přípravou celé řady různých forem léčivých přípravků. Pro jistotu, že vaše léky budou k dispozici, nabízí lékárna možnost internetové rezervace eReceptu. Na veškerý sortiment lze uplatnit řadu benefitních poukázek a karet. Pro stálé zákazníky je připraven výhodný benefitní program. V lékárně si svých zákazníků velmi váží a vždy se snaží o maximální vstřícný a individuální přístup.

Otevírací doba: pondělí–pátek 8:0–18:00, 
sobota 9:00–18:00.

 

Sano Vratimov

Lékárna Sano Vratimov je jediná lékárna ve městě a hraje klíčovou roli ve zdravotnické péči. Nachází se v samém centru města spolu se dvěma zdravotnickými středisky s řadou různých odborných ambulancí. Farmaceuti často spolupracují s místními lékaři a dalšími zdravotnickými pracovníky, aby zajistili co nejlepší péči pro pacienty. Lékárna není pouze místem, kde se vydávají léky na předpis. Nabízí široký sortiment léků, doplňků stravy, kosmetiky a zdravotnických pomůcek, které pokrývají potřeby různých věkových skupin a zdravotních stavů. Lékárníci naslouchají potřebám každého jednotlivce a poskytují komplexní poradenství v oblasti prevence zdraví a léčby.

Otevírací doba: pondělí–pátek 7:30–16:00.

Kam pro léky_Sano Přívoz